ACS Poli, EXECUTATĂ SILIT de ANAF. Când are loc prima licitație pentru...

ACS Poli, EXECUTATĂ SILIT de ANAF. Când are loc prima licitație pentru bunurile clubului și la ce valoare se ridică datoriile către stat

1
DISTRIBUIȚI
acs poli reunire (1)
ACS Poli s-a reunit ieri, dar viitorul pare sumbru

Clubul timișorean retrogradat de pe prima scenă are probleme din ce în ce mai mari. ANAF-ul a pus sechestru pe mai multe bunuri ale clubului ACS Poli pentru datoriile către stat. Printre acestea se numără și două autoturisme luxoase, iar Direcția Regională a Finanțelor Publice Timișoara a anunțat deja data când va avea loc prima licitație pentru recuperarea prejudiciului.

Un BMW X5 (an fabricație 2005), Mercedes Benz GL420 (2007), un Renault Megane (2002), cinci containere speciale de birouri și două grupuri sanitare de tip container sunt primele bunuri ale clubului de fotbal pe care s-a pus sechestru.


Prima licitație pentru acestea va avea loc pe data de 26 iulie, de la ora 13.00. Prețul de pornire pentru primul autoturism, marca BMW, e de 53.672,74 lei, adică aproape 12.000 de euro. Mercedes-ul e mai scump, aproape 24.000 de euro, în timp ce containerele de peste 13.000 de lei bucata sunt mai scumpe decât al treilea autoturism.

Statul are de recuperat de la ACS Poli însă nu mai puțin de 3 milioane lei! Președintele lui ACS Poli, Ioan Miculaș, spune că clubul a fost somat să-și plătească datoriile și că problemele pot deveni și mai grave, dar că nu se poate ajunge ca ANAF-ul să pună sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor. ”Da, este adevărat s-a pus sechestru asiguratoriu pe niște bunuri… Nu avem conturile blocate deocamdată. Trebuie să achităm datoriile către stat până la 25 iunie. Se poate să apară și sechestru pe alte bunuri. Situația este destul de gravă, se știa. Nu știu acum să spun cum se va rezolva”, a declarat Ioan Miculaș pentru PRESSALERT.ro.

Problemele la ACS Poli cu datoriile către stat au început de anul trecut, când s-a blocat finanțarea de la autorități în urma deciziei Curții de Conturi și clubul nu a mai putut plăti la timp salariile jucătorilor și dările aferente.

Anunțul ANAF în legătură cu licitația pentru bunurle lui ACS Poli poate fi vizualizat AICI, pe a doua pagină a documentului. 

1 COMENTARIU

  1. Pai nu tot statu a creiat aceste datorii, de ce Iasu, Voluntari, Craiova, Tirgu Jiu se poate plati cu bani de la Primarie, numai la Poli si Tirgu Mures nu se poate, ca nu vor niste doamne de la Curtea de Conturi. In aceasta Tara este un haos de neimaginat, nu stie stinga ce face dreapta, e foarte usor sa demolezi ceva dar foarte greu sa construiesti. Am o intrebare catre conducerea ANAF-ului ; de ce nu aplicati aceiasi lege cu celeritate si la PRO T.V dar si la Realitatea T.V care are o datorie de 20 milioane de euro ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.