Concert extraordinar cu americanii de la Nat Osborn Band, la Timişoara. Vezi...

Concert extraordinar cu americanii de la Nat Osborn Band, la Timişoara. Vezi când va avea loc recitalul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Americanii de la Nat Osborn Band vor susţine un recital extraordinar la Timişoara
Americanii de la Nat Osborn Band vor susţine un recital extraordinar la Timişoara

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un nou eveniment cu ştaif, care va avea loc joi 23 iunie, de la ora 21.00, La Căpiţe, unde va avea loc un concert al formaţiei americane Nat Osborn Band.

Nat Osborn Band vine din Brooklyn, New York şi a avut parte de o serie de recenzii favorabile din partea revistelor de specialitate.


Trupa s-a format în 2012 şi a editat albumul The King and The Clown, care a fost lansat un an mai târziu în clubul Le Poisson Rouge din New York. După acest debut, formaţia a întreprins un turneu în Statele Unite Ale Americii şi Europa care a inclus peste două sute de concerte. Formaţia a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul unor festivaluri de renume din întreaga lume şi a apărut la mai multe show-uri de televiziune. Anul trecut, Nat Osborn Band a editat un E.P. care a cuprins trei piese la legendara casă de discuri Rope-A-Dope. Alături de Nat Osborn, în trupă se mai află şi basistul Mike Parker (New York) şi tobarul Damian Niewinsk. Trupa este faimoasă pentru show-urile lor explozive.

Intrarea la acest eveniment este liberă, iar după concert la faţa locului va avea loc un after-party alături de George Allen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.