Concurs de abilitate și rezistență fizică, la Timișoara. Ce premii sunt puse...

Concurs de abilitate și rezistență fizică, la Timișoara. Ce premii sunt puse în joc

0
DISTRIBUIȚI
13313798_10156933825015065_1653189128_o
În acest weekend are loc competiția celor mai curajoși sportivi din România

În acest weekend, la Timișoara, are loc competiția celor mai curajoși sportivi din România.

Smartfit, principalul furnizor de servicii de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training și wellness din Timișoara, organizează cel mai important eveniment al comunității construite în jurul brandului – Ultimate Smartfit Challenge.


În acest weekend are loc cea de-a doua etapă a Campionatului 2016. În cadrul acestei etape  se vor întrece românii pasionați de sport și cu o doză mare de curaj. Probele concursului au fost făcute publice în urmă cu două săptămânii, dar majoritatea concurenților se pregătesc de mult mai mult timp pentru a-și dovedi atât calitățile tehnice, cât și fizice.

”În această etapă vom avea din nou participanți care se antrenează în cluburi din țară și care au legat cu timișorenii o frumoasă prietenie. USC este mai mult decât o competiție sportivă serioasă, USC este un eveniment care aduce împreună oameni cu aceleași pasiuni și care se susțin reciproc în depășirea propriilor limite. Competiția atrage un public numeros pentru care echipa de organizare a pregătit, ca întotdeauna, spațiul ideal pentru a viziona spațiul de lucru”, transmite Alexandra Ștefan, reprezentanta Smartfit.

Concursul durează două zile și se va încheia cu o festivitate de premiere, în care cei 12 „eroi” care urcă pe podium vor primi premii în valoare de peste 3.000 de euro. Mai multe detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.