Oameni cu suflet mare, încurajați să participe la un turneu de tenis...

Oameni cu suflet mare, încurajați să participe la un turneu de tenis caritabil pentru micuții dintr-un centru de plasament din Timiș. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI
turneu de tenis caritabil
Turneu de tenis caritabil, la Timișoara.

Oamenii cu suflet mare care doresc să facă un pic de mișcare sunt așteptați să participe la un turneu de tenis caritabil, în acest sfârșit de săptămână.


Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru achiziționarea de echipamente sportive pentru cei peste 50 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani care locuiesc în Centrul de Plasament Recaș.

Echipamente sportive pentru copiii părăsiți de părinți

Acțiunea este organizată sâmbătă, 25 iunie, de clubul Lions Timișoara Bastion. Turneul este destinat participanților cu vârsta peste 16 ani și se va juca la dublu. „Promovăm sportul şi mişcarea ca elemente esenţiale în dezvoltarea noastră şi a copiilor. Dorim să oferim acestor copii accesul la bucuria sportului ca formă de petrecere a timpului liber. Din fondurile strânse se vor achiziţiona echipamente sportive printre care biciclete, panou cu inel de baschet, mingi şi altele. Sponsorizarile în bani sau articole sportive sunt binevenite”, transmit organizatorii.

Turneul caritabil de tenis Lions Timişoara Bastion se va desfaşura la Arena Sportivă Constructim, Calea Aradului – str. Praga, începând cu ora 10.00. Taxa de participare per echipă este de 150 lei, iar cei care vor ocupa locul I vor primi câte o rachetă de tenis, plus alte premii și surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.