SCM Politehnica a mai transferat un portar din fostul spațiu iugoslav. A...

SCM Politehnica a mai transferat un portar din fostul spațiu iugoslav. A patra achiziție are de asemenea experiență în cupele europene VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Adam Savic, noul portar al lui SCM Politehnica. Foto: lne.es
Adam Savic, noul portar al lui SCM Politehnica. Foto: lne.es

O nouă zi, un nou transfer anunțat de SCM Politehnica Timișoara. După ce a transferat trei jucători de câmp pentru noul sezon, conducerea alb-violeților s-a înțeles și cu Adam Savic, un goalkeeper cu experiență din Bosnia-Herțegovina care a activat în ultimele două sezoane în Spania.

Timișorenii par grăbiți să recupereze întârzierea strategiei din cauza problemelor financiare și au anunțat câte un transfer pe zi timp de patru zile consecutive.


Savic îi va crea concurență macedoneanului Daskaloski în noul sezon. Portarul născut la Tuzla, în Bosnia, sărbătorește azi 30 de ani și a evoluat în țara de origine, la RK Konjuh Zivinice şi MRK Gorazde, până în urmă cu doi ani. Pentru aceste formații a jucat în Challenge Cup iar cu prima și în Cupa Cupelor.

În ultima ediție de campionat a îmbrăcat echipamentul celor de la Bada Huesca. Cu gruparea spaniolă a fost prezent și în EHF Cup, competiție pentru care se pregătește și SCM Politehnica.

Marko Simovic, Vuk Milosevic și Filip Marjanovic sunt celelalte trei achiziții ale alb-violeților în această vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.