ALDE Timiş anunţă: candidaţii pentru alegerile parlamentare nu vor fi aleşi pe...

ALDE Timiş anunţă: candidaţii pentru alegerile parlamentare nu vor fi aleşi pe criterii meritocratice. Ce ţinte are partidul

1
DISTRIBUIȚI

alde marian cucsa

În ton cu celelalte partide din Timiş, care deja fac pregătiri pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în toamna acestui an, organizaţia judeţeană a ALDE anunţă că până la jumătatea lunii septembrie va finaliza pregătirile pentru a începe campania electorală. „Ţinţa noastră pentru alegerile din toamnă este să avem organizaţii în teritoriu. În momentul de faţă ne apropiem de oamenii din localităţi, suntem permanent în teritoriu, împreună cu consilerii şi cu colegii din Biroul Politic Judeţean.


Avem doi primari, cinci viceprimari şi peste 80 de reprezentanţi în consiliile locale. Vrem să ne facem auziţi prin reprezentanţii noştri din primării şi consiliile locale din judeţ”, a explicat Ion Daviţoiu, prim-vice preşedinte al ALDE Timiş.

Şi secretarul coordonator al ALDE Timiş, Marian Cucşa, a oferit detalii legate de pregătirile formaţiunii pentru alegerile parlamentare. „Am început să creionăm un calendar al alegerilor parlamentare. Avem în plan ca până la mijlocul lunii septembrie să avem a acoperite unitățile administrative cu oameni care să se implice în campanii. În Timișoara am început să ne dezvoltăm pe cartiere și secții de vot și în perioada următoare vom stabili și candidații pentru parlamentare. Organizaţia locală va propune candidații pentru parlamentare. În momentul de față nu există nicio cerere depusă pentru intenţia de a candida la Parlament. Categoric nu va fi un candidat impus de la București, organizația locală va face propunerile proprii. Ținta noastră este ca până la mijlocul lunii septembrie să avem toate localităţile acoperite cu organizații şi de la București se va impune un termen pentru alegeri”, a spus secretarul ALDE. În ceea ce priveşte criteriile de integritate Cucşa spune că partidul nu va merge pe meritocraţie, la fel ca PNL. Mai exact, moralitatea, cariera profesională, integritatea, lipsa dosarelor în instanţă şi munca depusă în cadrul partidului vor conta în departajarea celor care vor intra în cursă.

1 COMENTARIU

  1. Bravo! Puncte în plus vor avea: cei care au fost dați afara din partide, traseistii, foștii comuniști, cei care au tras la revoluție, cei care au făcut facultatea/masterul (cumpărat diploma) la peste 50ani ,,la apelul de seara” și NU profesează în domeniul respectiv, doar au cumpărat diploma sa fie ,,telectuali”, cei care cred ca Liberalii l-au avut ca lider pe BRĂTEANU, …etc principii libertine rău de tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.