Consilierul local Ilare Bordeașu promite că îl va vindeca pe primarul Robu...

Consilierul local Ilare Bordeașu promite că îl va vindeca pe primarul Robu de „boala” proiectelor suplimentare din CL Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

ilare bordeasu

S-a zis cu proiectele suplimentare introduse în plenurile Consiliului Local Timişoara pe ultima sută de metri, promite consilierul local ALDE Timiş, Ilare Bordeaşu. Profesor la Universitatea Politehnica din Timişoara şi fost coleg al primarului Nicolae Robu, Bordeaşu susţine că o situaţie similară a existat şi în Senatul UPT, însă, în timp şi cu puţină strădanie, lucrurile au fost schimbate.

„Mențin tot ceea ce am afirmat în campania electorală şi în momentul în care intru în dezbateri în primărie voi lăsa haina de politician şi mă voi comporta ca orice cetăţean care are dorinţe şi năzuinţe şi vrea să le rezolve.


Am continuat să am contact cu zonele din Timişoara care au probleme şi vor să şi le rezolve. Este adevărat că sunt o singură voce, dar asta nu mă împiedică. Dacă sunt susţinut în comisii, sper să găsim soluţii. Eu voi colabora cu toţi nu mă interesează partidele pentru că suntem acolo pentru cetăţeni. Dacă proiectele sunt viabile şi bine fundamentate financiar şi nu sunt alese pe interese de partid, ci sunt alese pentru timişoreni, voi vota. Mi-am ales Comisia de învăţământ şi cultură, asta mă caracterizează voi rămâne toată viaţa pe învăţământ şi cultură. Ceea ce eu îmi doresc e funcţionarea acestui consiliu şi am citit regulamentul CLT, sper să nu vină proiecte pe ultima sută de metri sub pretextul că sunt în interesul cetăţenilor când în spate sunt interese, pentru că, aşa cum mă ştiţi, voi face acest lucru public. Încă din prima zi sunt foarte revoltat că principile legii nu se respectă. Dacă o lege nu ne convine, o respectăm până când ea se schimbă”, a spus consilierul ALDE.

Bordeaşu a promis că dacă pe ordinea de zi vor fi introduse proiecte care nu au fost discutate în comisii, va cere explicații și dacă va constata că legea nu se aplică se va ridica și va părăsi plenul. Mai mult, pentru a se asigura că totul este legal, Bordeașu spune că va apela la sfatul specialiștilor din UVT și UPT. Trebuie spus că în legislatura precedentă, în CL Timişoara au fost situaţii în care numărul de proiecte suplimentare a fost egal cu cel de proiecte de pe ordinea de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.