ALERTĂ Primăria Timişoara anunţă RESTRICŢII DE TRAFIC și pe strada Popa Şapcă....

ALERTĂ Primăria Timişoara anunţă RESTRICŢII DE TRAFIC și pe strada Popa Şapcă. De când încep şi cât vor dura

1
DISTRIBUIȚI

 

ploaie de august09

Veşti extrem de proaste vin pentru şoferii din Timişoara, din partea primăriei. Dacă traficul din urbea de pe Bega este sub semnul haosului de la introducerea sistemului de trafic management şi a începerii lucrărilor la pasajul Jiul, de mâine situaţia se va înrăutăţi.
Primăria Municipiului Timişoara anunţă că de joi, 4 august 2016, începând cu ora 8 dimineaţa, vor fi instituite restricţii în ceea ce priveşte traficul rutier pe strada Popa Şapcă.


Restricţiile vor fi impuse până la data de 10 septembrie 2016. Practic, pe stradă se va circula cu restricţii care vor fi impuse la faţa locului în funcţie de necesităţile din teren. Din informaţiile de până acum, lucrările vizează pregătirea deschiderii şantierului de largire a pasajului de la Popa Şapcă.

Primăria face însă eforturi pentru a uşura deplasarea prin Timişoara. „Având în vedere impactul asupra traficului rutier al celor două mari lucrări de investiţii pentru lărgirea carosabilului de sub pasajele feroviare Jiul şi Popa Şapcă, Comisia de Circulaţie de pe lângă Primăria Municipiului Timişoara s-a întrunit în şedinţă de urgenţă şi a decis deschiderea circulaţiei rutiere pe dublu sens pe splaiul Nicolae Titulescu, pe porţiunea de la intersecţia cu strada Seiler până la strada Jiul. Măsura va fi instituită din dimineaţa zilei de joi, 4 august 2016, de la primele ore ale dimineţii şi a fost luată pentru a crea alternative pentru şoferi, astfel încât să evite zona centrală şi pentru a facilita accesul autovehiculelor dinspre bd. Republicii spre zona centrală a oraşului şi spre Calea Şagului. De asemenea, pe strada Seiler va fi instituită „oprirea interzisă””, mai transmit reprezentanţii municipalităţii.

1 COMENTARIU

  1. Apreciez initiativa de modernizare a orasului, dar chiar e necesar sa blocati tot orasul odata?? Nu ar fi mai inteligent sa concentrati mai multa forta de munca la un pasaj, sa-l teminati, apoi sa va apucati de al 2-lea? Va da poate prin cap sa transformati Popa Sapca in sens unic venind dinspre punctele cardinale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.