Victorie și în primul test din Serbia pentru BC SCM Timișoara. Ce...

Victorie și în primul test din Serbia pentru BC SCM Timișoara. Ce modificări au intervenit în programul ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI
bc timisoara - vojvodina (19)
BC Timișoara, la a doua victorie consecutivă cu o trupă sârbă

BC SCM Timișoara a câștigat ieri seară al doilea amical al verii. ”Leii din Banat” s-au impus în primul joc disputat în cadrul stagiului de pregătire din Serbia, scor 74-64 cu gruparea KK Borac Cacak. Milos Komatina a fost din nou coșgheter, cu 15 puncte marcate pentru alb-violeți.

După succesul cu Vojvodina de acasă, scor 90-71, ”leii” au dispus de o altă formație din țara vecină. În a doua zi a cantonamentului de la Zlatibor BCT-ul a întâlnit-o pe Borac Cacak de care a trecut cu 74-64. 22-21, 14-15, 19-16 și 19-12 au fost scorurile pe sferturi din această întâlnire.


Pe lângă Milos Komatina, autor a  15 puncte, pentru timișoreni au mai punctat: Octavian Popa Calotă 12 pt., Marko Čakarević 11, Nikola Otasevic 10, Mladen Jeremic 8, Ionuț Drăgușin 7, Georgian Paun 4, Adrian Diaz 4, Zoran Milencovici 3. De remarcat și debutul lui Diaz pe parchet pentru ”violeți” după ce el a fost indisponibil în prima partidă.

Pentru formația pregătită de Nenad Mandic urmează mâine un nou joc de pregătire, în compania localnicei Zlatibor Cajetina. O zi mai târziu, pe 31 august, se va disputat un test în Serbia cu Steaua, apoi pe 3 septembrie cu Sloboda Uzice.

CSM Ploiești, în dificultate, nu mai vine la Cupa Timișoara

Programul din presezon al baschetbaliștilor alb-violeți a suferit noi modificări. Astfel, deoarece CSM Ploiești întâmpină mari dificultăți financiare, prahovenii au renunțat la deplasarea în Banat pentru Cupa Timișoara. Ei au fost înlocuiți cu o grupare bănățeană, dar sârbă, Tamis Pancevo. Ceilalți adversari din cadrul turneului sunt ungurii de la Kecskemet și CSU Sibiu. BC Timișoara va mai disputat de asemenea un test acasă cu Dinamik Belgrad pe 14 septembrie. Peste cinci zile ”leii” urmând să debuteze în noua ediție a LNB pe teren propriu în compania lui U BT Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.