Doi arădeni, trimiși în judecată după o partidă de vânătoare în care...

Doi arădeni, trimiși în judecată după o partidă de vânătoare în care un om a fost ÎMPUȘCAT mortal. Ce spune rechizitoriul

0
DISTRIBUIȚI

VANATOARE SI CAPCANELE BRACONIERILOR

Un vânător şi un angajat al AJVPS au fost trimişi în judecată după ce, o partidă de vânătoare la care au participat în calitate de vânător, respectiv de organizator, s-a încheiat cu împuşcarea mortală a unui bărbat, transmite aradon.ro.

Partida de vânătoare a avut loc în 31 mai 2014 pe raza localităţii Milova. Acum, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au încheiat rechizitoriul şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a două persoane pentru ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legate de securitate şi sănătate în muncă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

„Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, prin rechizitoriul din 23.08.2016, au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Nădăşan Cornel – pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, constând în aceea că în data de 31.05.2014, în jurul orei 20:30, în cadrul unei partide de vânătoare organizate, care s-a desfăşurat pe raza localităţii Milova, judeţul Arad, inculpatul l-a împuşcat mortal pe numitul C.D.


De asemenea, procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Vancu Gheorghe – pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, constând în aceea că în calitate de angajat al AJVPS Arad şi organizator al partidei de vânătoare colectivă din data de 31.05.2014, nu a luat măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă, respectiv nu a asigurat instruirea victimei C.D. înainte de începerea vânătorii. Dosarul penal privind pe inculpaţii Nădăşan Cornel şi Vancu Gheorghe, a fost trimis Judecătoriei Lipova, spre competentă soluţionare”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.