Încă un pas făcut de CJ Timiş pentru lărgirea drumului care leagă...

Încă un pas făcut de CJ Timiş pentru lărgirea drumului care leagă Timișoara de autostradă, prin Giarmata. Câți bani vor fi alocați pentru exproprieri

2
DISTRIBUIȚI

autostrada12

Veşti bune pentru şoferi, anunţate de conducerea Consiliului Judeţean Timiş.


Instituţia are de gând să lărgească la patru benzi drumul care urmează să lege descărcarea de pe autostradă de la Giarmata de Timişoara, prin Dumbrăviţa.

Proprietarii de terenuri aflate lângă drum vor fi expropriaţi

În acest sens, în plenul de săptămâna viitoare, pe masa aleşilor judeţeni va sta un proiect de hotărâre care prevede suma de 1,4 milioane lei. Aceasta va fi folosită pentru procedurile de expropriere a persoanelor care deţin terenuri la marginea şoselei.

„Miercuri vom avea un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru lărgirea la patru benzi a drumului Timișoara – autostradă, varianta Giarmata. Este un proiect pe care vom merge pe repede-înainte, asta este viteza cu care i-am rugat pe colegii mei să lucreze”, a declarat, ieri, Sorin Grindeanu, preşedintele CJ Timiş.

2 COMENTARII

  1. Hmmm,dupa ce se vor face exproprierile se va renunta la proiect; traseul nu e bun,este altul mai scurt ,bla,bla ,iar terenurile se vor vinde la suprapret unor firme si privati imobiliari agreeati.Retineti aceasta idee si vorbim anul viitor.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.