Dublă amicală câștigată de SCM Politehnica Timișoara în compania nou promovatei CSM...

Dublă amicală câștigată de SCM Politehnica Timișoara în compania nou promovatei CSM Satu Mare. Ce jucători au lipsit din motive medicale

0
DISTRIBUIȚI
scm poli (4)
SCM Politehnica a înregistrat trei victorii în teste până acum

SCM Poli Timișoara și-a continuat pregătirea în această săptămână cu încă dou teste în weekend. După succesul în fața Vasluiului, alb-violeții au dispus ieri și azi de CSM Satu Mare, grupare nou promovată în Liga Națională. Tehnicianul Pero Milosevic nu a putut conta pe toți elevii săi în cele două jocuri din weekend, din motive medicale.

Vineri, SCM Politehnica s-a impus cu un dur 39-23 în fața celor de la CSM Satu Mare. Marjanovic, Lasica și Lazarov, au punctat de câte șapte ori, Pejovic, 5 goluri, Milosevic, Furak, Santeiu, câte 3 reușite, Ştefan, Szentpeteri, Fenici și Simovic, cu câte un gol fiecare, au fost ceilalți marcatori ai timișorenilor. Olah, cu 7 goluri, a fost golgheterul sătmărenilor.

În al doilea test cu Satu Mare, disputat azi, SCM Politehnica s-a impus cu 32-26.


Simovic 6 goluri, Marjanovic 5, Fenici 4, Lasica 4, Furak 3, Păiuş 2, Milosevic 2, Ştefan 2, Pejovic 2, Şimicu 1 și Szentpeteri 1, au înscris de această dată pentru gazde. Lazic 8 goluri şi Olah 6, au fost în schimb principalii marcatori ai oaspeților. Ambele partide s-au disputat în Sala ”Constantin Jude” cu porțile închise.

Griji legate de accidentări

SCM Poli, pe care o așteaptă un sezon ”european” în față, e preocupată și de integritatea fizică a lotului. O serie de jucători nu au putut evolua în ultimele două amicale. Astfel, Alexandru Gurănescu, cu o tendinită, a absentat de la ambele întâlniri, Lazarov (o uşoară întindere musculară) a lipsit din al doilea joc, iar Neamțu nu s-a pregătit nici în sală. Vuk Milosevic a fost folosit parţial în timpul celor două jocuri, el acuzând de asemenea dureri.

”Sunt foarte mulţumit pentru că în fiecare zi din această săptămână am lucrat din greu, mă îngrijorează puţin accidentările, dar sper ca ei să revină. Există o stare de oboseală, însă mă declar încă o dată mulţumit. Am folosit şi tinerii, mi-aş fi dorit să le acord mai mult timp să evolueze, dar trebuie să-i integrăm şi pe cei nou veniţi, mai ales Lazarov, Milosevic şi Simovic. Sper să depăşim accidentările şi să ne gândim la următoarea săptămână de pregătiri”, a declarat Pero Milosevic.

Pentru SCM Politehnica urmează încă două meciuri de verificare în compania celor de la HC Adrian Petrea Reșița, partide care vor avea loc vinerea și sâmbăta viitoare. Locația meciurilor nu a fost încă stabilită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.