Unui timișorean beat i s-a confiscat pitbull-ul agresiv plimbat fără botniță. Ce...

Unui timișorean beat i s-a confiscat pitbull-ul agresiv plimbat fără botniță. Ce amendă a primit de la Poliția Locală

0
DISTRIBUIȚI

pitbull

Aveţi câini agresivi şi îi plimbați fără botniţă? Aveți toate șansele să rămâneți fără ei și să primiți și o amendă usturătoare.

Poliția Locală anunță că „marți, în jurul orei 14.00, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat în zonă Spitalului de Oftalmologie situat pe str.


Brediceanu din Timișoara, fiind sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin aflată sub influența băuturilor alcoolice deține un câine agresiv care crează panică în rândul trecătorilor. Ajunși la față locului polițiștii locali au constatat că persoană în cauza, numitul A.S, aflat sub influența băuturilor alcoolice, deținea un câine din categoria celor agresivi, tip pitbull, animalul neavând botniță și manifestându-se agresiv, punând în pericol siguranță trecătorilor. Deoarece numitul A.S. nu deținea acte pentru acesta s-a solicitat intervenția societății de ecarisaj Danyflor, animalul fiind ridicat și plasat în adăpost, persoană în cauza fiind condusă la sediul Poliției Locale și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea prevederilor art. 21 alin. (1) lit. m din HCL 371/2007 modificată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.