Sorin Brîndescu: ”E cel mai ușor lucru să-mi dau demisia, când ei...

Sorin Brîndescu: ”E cel mai ușor lucru să-mi dau demisia, când ei consideră eu m-am retras”. Reacția lui Erik Lincar după succesul obținut de Luceafărul la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
asu-poli-luceafarul-4
ASU Politehnica trece din nou prin momentele nefericite în B

ASU Politehnica Timișoara a revenit pe o poziție retrogradabilă după eșecul de pe teren propriu, scor 1-3, cu Luceafărul Oradea. Antrenorul Sorin Brîndescu era foarte dezamăgit de deznodământul jocului de azi. Tehnicianul alb-violeților spune că are demisia semnată în alb în cazul în care se consideră că clubul ar putea beneficia prin plecarea sa.

”Suntem foarte dezamăgiți că am pierdut acest joc. Știam că locul celor de la Oradea nu e aici, au jucători buni. Deși aparent ne-au dominat, am controlat tactic, chiar 70 de minute am fost mulțumit de randamentul jucătorilor. Am avut câteva situații de 2-0 și poate alta era soarta jocului. Poate nu avem nici puțină șansă pentru că exact când a luat Telescu roșu, cam ușor după părerea mea, a făcut două faulturi de joc, ușor ne-a fost eliminat căpitanul. Și dacă nu luam gol la faza fixă, chiar voiam să fac schimbare și am gândit ceva, și a trebuit să facem altceva. Poate reușeam mai mult și reușeam să închidem jocul, chiar și în zece oameni. Așa, am vrut să câștigăm, am încercat să ieșim la joc și am lăsat spații mari, de care au profitat”, a declarat Sorin Brîndescu. Tehnicianul a subliniat că arbitrul Cristian Dumitrică din Craiova i-a arătat ușor al doilea cartonaș galben lui Laurențiu Telescu: ”Prea ușor s-a dat cartonaș roșu, nici măcar nu a fost alunecare, a vrut să joace mingea. Până la urmă înfluențezi rezultatul…”.

Au fost și câteva voci, izolate la tribuna a doua, care i-au cerut demisia lui Brîndescu. ”E cel mai ușor lucru să-mi dau demisia, nu e nicio problemă, eu am discutat cu conducerea, când ei consideră eu m-am retras. Au de fapt demisia mea în alb. Problema e dacă putem să rezolvăm problemele clubului nostru. Care sunt destul de mari pentru nivelul Ligii a II-a”, a replicat Sorin Brîndescu.

”Suntem puțin depășiți valoric, am încercat să scot maximum, deși unii au progresat, sunt unii care au ajuns la plafonul maxim și nu mai pot progresa.


De aceea tot schimb… sunt puțin dezamăgit că nu găsim soluții… E cu atât mai mare dezamăgirea pentru că reușisem să urcăm peste linia retrogradării”, a concluzionat antrenorul lui ASU Poli.

”Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Am reușit să ținem jocul cu o atitudine bună în repriza I și o parte din a doua, am primit apoi trei goluri… Am încercat să ținem echipa destul de sus, s-a rupt un pic jocul la mijloc, când veneau prea multe mingi perpendicular pe linia de fund și e foarte greu să duci chiar și o jumătate de repriză cu asemenea joc. Aș vrea să găsim cauzele și soluțiile bineînțeles. Față de FC Brașov, Luceafărul Oradea e o echipă pregătită bine fizic, la fel ca și noi. Îmi pare rău, au băgat două vârfuri, poate asta a fost soluția lor câștigătoare. Și noi ne dorim, lucrăm la relațiile noastre, umane, de joc, sunt 13-14 jucători noi, nu avem nicio scuză însă. Cu siguranță o să trecem peste momentele acestea”, a spus și Miodrag Todorov, fundașul Politehnicii.

asu-poli-luceafarul-8

Erik Lincar: ”Momentul acesta trebuia să vină odată”

Luceafărul Oradea, tot o nou promovată, dar cu un buget foarte bun pentru eșalonul secund, a ieșit din impas cu ocazia aceasta. ”Sunt sigur că vor mai reuși să strângă puncte. Am urmărit jocul cu Brașov în care chiar aveau șansa să câștige. Pe noi ne așteaptă următoarele jocuri, cu Balotești, mergem la Berceni, mi-aș dori să luăm șase puncte… Am văzut și alte jocuri, mult mai slabe, cu echipe mai titrate din B, a fost un joc cu cursivitate, frumos, cu ocazii la ambele porți. Momentul acesta trebuia să vină odată, per ansamblu jocul nostru a fost consistent în fiecare etapă… Problema noastră a fost în ofensivă. Cei care au intrat de pe bancă au decis jocul”, a spus Erik Lincar, ”principalul” Luceafărului.

”Urez baftă Timișoarei în continuare, e o echipă care merită să rămână la Liga a II-a, și mai ales prin suporterii pe care-i are, multe echipe din Liga I nu beneficiază de un asemenea aport”, a adăugat tehnicianul bihorenilor.

Luceafărul a urcat pe 14 cu zece puncte, ASU Politehnica a coborât pe 17, cu doar opt puncte adunate.

1 COMENTARIU

  1. Cand se aduc jucatori din liga a treia de la echipe mai slab clasate decât tine nu poți sa ataci liga a-2-a.Pentru ce s-a renunțat in poarta la Rogo si s-au adus doi portari mai slabi decât el?Saulescu a vrut la noi si a ajuns la Sebis,de ce?era aur la mijloc fața de ce mijlocași avem acuma.Si chiar la mijloc suferim rău de tot,in afara de Mexic toți sunt de liga a-4-a.Incredibil dar am ajuns sa îmi fie dor de Stancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.