Ionuț Popa, încântat că jucătorii săi au legat trei rezultate pozitive. UPDATE...

Ionuț Popa, încântat că jucătorii săi au legat trei rezultate pozitive. UPDATE Întâlnire specială pentru ACS Poli în penultima fază a Cupei Ligii

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, victorios a treia oară cu ACS Poli
Ionuț Popa, victorios a treia oară cu ACS Poli

ACS Poli Timișoara se află pe o pantă ascendentă conform rezultatelor. Antrenorul Ionuț Popa era vădit mulțumit după succesul din Cupa Ligii cu Concordia Chiajna, scor 2-1. Totuși, antrenorul timișorenilor rămâne îngrijorat de unele ratări și subțirimea lotului, deși clubul a mai transferat doi jucători care au debutat azi.

”Am obținut o victorie muncită și admirabilă. Îi felicit pe băieți. Îi mai critic pentru că am avut la un moment dat 3-4 la 1 și am ratat ușor. Ne batem joc de ocazii. Concentrarea sau valoarea sunt de vină, sunt lucruri pe care trebuie să le mai aprofundăm. Sunt nemulțumit că lipsesc mulți jucători… Cred că ei nu au fost obișnuți cu intensitatea antrenamentelor. Croitoru duce totul, Artean la fel”, a declarat Ionuț Popa.

Revenit pe teren, Adrian Poparadu a ieșit în prima repriză cu o întindere și se adaugă pe lista cu indisponibili pentru Voluntari. Popa s-a ferit să mai comenteze pe seama arbitrajului. ”După ce am ratat ocazii cu nemiluita dacă dau vina pe arbitru îs neserios. Am avut penalty mai clar în prima repriză la Scutaru…”, a ținut să precizeze antrenorul bănățenilor. Acesta a avut o replică interesantă și după ce Doman risca să fie iar eliminat, în schimb, s-a arătat încântat de debutanți. ”Cred că dacă lua roşu era terminat.


I-am şi spus la pauză. Are șansa așa să fie titular cu Voluntari. Am spus că-l bag pe Pedro. Ați zâmbit că nu poate așa repede. Llorente sper să-și revină. Când jucăm cu Steaua trebuie să câștigăm. Străuț și Novak au fost excelenți amândoi. Meritul e al lor, al jucătorilor. Înseamnă bani de la Ligă această calificare”, a spus sincer Popa. În lotul lui ACS Poli a fost reprimit și Neagu, deși fundașul nu a figurat pe ”foaie” azi.

”Știam că are jucători de viteză”

Concordia Chiajna a încercat azi să-și odihnească unii jucători, dar manevrea nu le-a ieșit ilfovenilor, care s-au văzut eliminați. ”A fost o partidă spectaculoasă, îmi pare rău că am pierdut. Mi-aș fi dorăit să ne calificăm deși trei jucători de bază, Costin, Pena, Cristescu, au intrat în a doua. Am făcut o repriză slabă, nu pot să spun că a existat un dublaj în prima repriză. Chiar dacă jucăm într-un sistem în care spațiile fiind mai mici nu am fi avut voie să avem probleme. Ne-am trezit conduși, meritat, am reușit apoi să revenim, am dominat pe alocuri, dar fără ocazii. Am egalat, am avut ocazie la 1-1, prin Bucurică, altul ar fi fost rezultatul. Pe final de partidă a venit execuția lui Croitoru. Și cu concursul nostru, trebuia blocat. Pentru noi sunt mai importante chiar jocurile de campionat. Urmează Viitorul și Craiova, două dintre echipele bune din campionat”, a spus Emil Săndoi, antrenorul ”vulturilor”.

Despre ACS Poli Săndoi a precizat că: ”știam că are jucători de viteză. Din păcate noi ne-am pierdut capul în multe momente și am și facilitat acțiunile pe care Poli și le-a făcut. Stăpânește bine contraatacul. Știam la ce să ne așteptăm. Ne-a lipsit concentrarea”.

ACS Poli va întâlni în semifinalele Cupei Ligii câștigătoarea dintre CFR Cluj și ASA Tg. Mureș.

UPDATE ACS Poli Timișoara va juca pentru un loc în finală cu ASA Tg. Mureș, grupare antrenată de Dan Alexa și cu o serie de foști bănățeni în lot. Mureșenii i-au învins la penalty-uri pe clujenii de la CFR, golul decisiv la ”loterie” fiind marcat de Claudiu Belu. Prima manșă e programată pe 21 sau 22 decembrie, returul pe 1 sau 2 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.