Mașină SMURD, implicată într-un accident GRAV: trei oameni răniţi după impactul dintre...

Mașină SMURD, implicată într-un accident GRAV: trei oameni răniţi după impactul dintre un BMW şi o ambulanţă. Vezi cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

61433547

Accident grav noaptea trecută, în Timişoara. Trei oameni au ajuns la spital după ce o ambulanţă SMURD a lovit în plin un BMW. Şoferul din BMW şi cei doi pasageri au fost grav răniţi şi au primit primele îngrijiri medicale chiar de la personalul medical de pe SMURD.

Din primele informaţii, se pare că BMW-ul circula pe un drum cu prioritate şi nu a observat SMURD-ul care venea cu semnalele acustice şi luminoase aprinse, de pe un drum secundar.


Şoferul SMURD-ului nu s-a asigurat înainte de a pătrunde pe drumul cu prioritate şi a izbit în plin BMW-ul.

În urma impactului, şoferul autoturtismului a fost grav rănit şi a necesitat intubarea. Şi cei doi pasageri au necesitat de asemenea îngrijiri medicale, iar toate cele trei victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Polițiștii au început o anchetă în urma căreia vor stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului. Potrivit lui Mihai Grecu, coordonator regional SMURD, ambulanţa a fost serios avariată şi nu mai poate fi folosită deocamdată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.