Scandal după ce strada General Ion Dragalina a fost blocată, parțial, de...

Scandal după ce strada General Ion Dragalina a fost blocată, parțial, de Poliția Locală. Vezi care este motivul

3
DISTRIBUIȚI

14509280_1244258472298128_262734150_nSituație aberantă miercuri dimineața pe o importantă arteră din Timișoara.


Poliția Locală a blocat circulația de-a lungul unei bune părții a străzii, trăgând o bandă galbenă pe care scrie ”Stop! Poliția Locală”.

Timișorenii sunt nemulțumiți că nu au mai putut trece civilizat pe bulevardul General Ion Dragalina să își ducă copiii la școală, iar cei care locuiesc sau lucrează în zonă că nu pot să folosească câteva zeci de locuri de parcare încă de la primă oră a dimineții.

Excesul de zel are legătură cu un moment trist pentru comunitatea locală, înmormântarea fostului deputat Niculae Mircovici.

Miercuri, 28 septembrie, la ora 12, sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia va fi adus în biserica romano-catolică „Surorile de Notre Dame” de pe bulevardul General ion Dragalina, unde, de la ora 14, va începe liturghia funerară. Înhumarea este programată în aceeași zi la cimitirul Calea Buziaşului.

Potrivit Poliției Locale, intervenția este justificată. ”Există un aviz din partea Comisiei de Circulație pentru acest eveniment”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Daniela Seracin, de la Poliția Locală.

Vom reveni cu amănunte.

 

3 COMENTARII

 1. asta cu liturghia funerară este ABERANTĂ !
  ȘI FAPTUL CA UN BULEVARD ESTE ÎNCHIS…
  O SĂ CEARĂ ȘI ALȚII AVIZE PENTRU A TRECE CORTEGIUL FUNERAR CU CAMIOANE PE CARE SE AFLĂ COROANE DE 5 METRII…SE ȘTIE, BAȘTANII TIMIȘOAREI !
  D-ZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE !

 2. Politia locala trebuie sa actioneze in baza unor ordine coerente si legale! TimPark trebuia sa anunte in media ca acea strada nu va fi disponibila pentru utilizarea parcarii, mai ales ca e una din intrarile in CNB si liceul sarbesc etc.
  Cert este ca platim abonamente pentru serviciul de parcare si nu il putem folosi.
  Trist este ca nimeni nu este raspunzator in aceste institutii fata de banii platiti de cetateni si slugile din politia locala iau decizii in afara legii care ne influenteaza direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.