„Verde pentru Biciclete” bate obrazul Primăriei Timișoara: problema pistelor nu a fost...

„Verde pentru Biciclete” bate obrazul Primăriei Timișoara: problema pistelor nu a fost soluționată. În ce hal arată unele trasee din oraș FOTO

0
DISTRIBUIȚI

vopsea pista biciclete

A fi biciclist în Timișoara este o adevărată aventură. O demonstrează o serie de fotografii postate de reprezentanții „Verde pentru Biciclete„, astăzi, pe Facebook, în care se poate vedea cât de greu practicabile sunt unele piste de biciclete din oraș. De asemenea, nici vopseaua verde de pe pistele de biciclete, care devine alunecoasă atunci când plouă, nu a fost înlăturată, așa cum se angajau reprezentanții Primăriei Timișoara.

„Ni se spune că pistele de biciclete sunt practicabile si că avem zeci de kilometri. În practică, lucrurile nu stau chiar așa. Iată doar câteva exemple, incluse în solicitarea noastră către primărie. Problema pistelor este una reală și, din păcate, primele noastre cereri nu au fost soluționate.


Nici măcar punctele promise – precum soluționarea chestiunii pistelor vopsite”, semnalează „Verde pentru Biciclete”.

Iubitorii mersului pe două roți sunt încurajați să trimită în continuare imagini de pe traseul lor zilnic, iar sesizările vor fi transmise mai departe Primăriei Timișoara, în speranța că problemele vor fi rezolvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.