CRIZA se prelungește la ASU Politehnica. Din nou în inferioritate numerică, alb-violeții...

CRIZA se prelungește la ASU Politehnica. Din nou în inferioritate numerică, alb-violeții au cedat pe final la Afumați

1
DISTRIBUIȚI
asu-poli-pancot-29
Alex Birău, printre puținii jucători timișoreni care au arătat calitate

”Băieții în ghete” nu au putut oferi nici azi o răsplată suporterilor numeroși deplasați în Ilfov. ASU Politehnica Timișoara a fost depășită în ultimele zece minute de CS Afumați cu 2-0 (0-0), prin golurile lui Verdeș și Vlada. Misiunea alb-violeților devenise complicată încă din prima repriză, după ce Marko Giuricici a văzut direct cartonașul roșu.

Cu destule absențe și după o săptămână zbuciumată, ASU Poli avea cu siguranță un meci greu, la distanță, în Ilfov. Susținută de peste 200 de oameni, dacă-i socotim și pe rapidiști, cei din teren nu au reușit însă să-și ajute antrenorul, Sorin Brîndescu, rămas până la urmă pe banca tehnică.

Primul care a amenințat poarta lui Mitrea a fost chiar un bănățean. Vasile Olariu a executat o lovitură liberă acordată central, chiar din fața careului, dar balonul l-a izbit pe Birău și s-a solicitat chiar un henț. Prima fază periculoasă a oaspeților l-a avut în prim plan pe Giuricici (min. 27), al cărui șut de la distanță a ocolit buturile lui Obretin. Apoi, peste zece minute, Blănaru, poziționat în partea stângă, a trimis puțin peste transversală. Afumațiul a dominat, în timp ce timișorenii s-au folosit de contraatac, dar balanța s-a înclinat mai mult spre gazde după eliminarea lui Giuricici.


Mijlocașul lui ASU Politehnica a văzut roșu direct pentru o intrare tare la Petculescu.

Foto. Facebook / ASU Politehnica
Foto. Facebook / ASU Politehnica

Un nou final ruinat

Cu un om în minus bănățenii păreau să aibă în primul rând misiunea de a păstra tabela intactă, cel puțin în dreptul lor. Multe minute acest deziderat a fost în grafic. Mai mult, Birău (49 și 73) și Blănaru (71) le-au mai dat emoții celor de la CS Afumați. Gazde care au dominat în continuare, dar care nu au găsit drumul spre gol până spre final. Dacă în minutul 77 reușita sa a fost anulată pentru ofsaid. Bobi Verdeș împinge mingea în minutul 81 în urma unui ”assist” al lui Covalschi. Avea să fie chiar 2-0 pentru gazde în prelungiri, când Taub comite o eroare colosală în fața lui Păvălache iar acesta centrează simplu pentru nou intratul Vlada.

2-0 și ASU Poli rămâne în criză după zece etape scurse din B, doar opt puncte. Pentru nou promovata timișoreană în B urmează jocul din Cupă, de marți, cu Șoimii Pâncota, apoi vizita (mai) puternicei Sepsi Sf. Gheorghe.

CS Afumați: Obretin – Covalschi, A. Gheorghe, Buzea, Robicek – V. Olariu – Petculescu (60 Vlada), Pivniceru (cpt.), Tudorache, Ad. Popa (67 Vasile) – Verdeș (86 A. Zaharia). Pe bancă: Botaș – Moglan, Mitu, Costache. Antrenor: Vasile Neagu.

ASU Politehnica Timișoara: Mitrea – Motreanu, Gălan (cpt.), Todorov, Taub – D. Constantinescu, Birău (83 M. Stancu) – Teuț (77 Vucea), Giuricici, Blănaru – Mărgărit (67 Niță). Pe bancă: Gkakos – Stefanovici, Ghinescu, Țugui. Antrenor: Sorin Brîndescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.