ALERTĂ Circulația tramvaielor de pe mai multe trasee din Timișoara, blocată pe...

ALERTĂ Circulația tramvaielor de pe mai multe trasee din Timișoara, blocată pe perioadă nedeterminată UPDATE 3 Enel neagă afirmațiile RATT

0
DISTRIBUIȚI

tramvaie reabilitate03_resize

Circulația tramvaielor pe mai multe trasee din Timișoara este blocată, în acest moment, pe mai trasee. Oamenii așteaptă în stații sosirea mijloacelor de transport în comun, însă degeaba.


Pe panourile de afișaj din stații apare că tramvaiele vor sosi în 15 minute, dar în realitate acestea sunt oprite între stații.

Purtătorul de cuvânt al RATT, Cosmin Bradu, a declarat pentru PRESSALERT.ro ”sunt probleme pe traseul Piața 700- Piața Traian. Nu mai circulă tramvaiele pe liniile 1,2,4,5,6. Este cădere de tensiune. A fost o avarie pe un fir de la Enel. S-a luat legătura pentru remedierea situației, dar nu se știe când se va rezolva. Până atunci, tramvaiele de pe aceste linii sunt deviate prin Piața Bălcescu”. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 RATT  a anunțat că a introdus un autobuz care să ducă pasagerii de la UMT în Piața Traian.

UPDATE 2 Circulația s-a reluat la ora 14,00.

UPDATE 3 Reprezentanții ENEL Banat au transmis un comunicat în care contrazic RATT-ul, afirmând ”azi, 12 octombrie 2016, nu a fost înregistrat nici un defect in instalațiile electrice de distributie ale Enel Distribuție Banat care să afecteze buna funcționare a mijloacelor de transport în comun alimentate cu energie electrică din municipiul Timişoara”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.