Clipe de groază în Timiș: muncitor îngropat de viu sub un mal...

Clipe de groază în Timiș: muncitor îngropat de viu sub un mal de pământ. Vezi cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

smurd4

Momente de cumpănă sâmbătă seara, în Timiș. Un muncitor care efectua lucrări la rețeaua de canalizare din Moșnița Veche a fost la un pas să își piardă viața după ce un mal de pământ s-a surpat peste el.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, lucra împreună cu alți munctori la săparea unui șanț pentru introducerea țevilor de canalizare.


Când se pregăteau să își încheie ziua de muncă, muncitorii au fost surpinși în șanț de malul de pământ care a căzut peste ei. Muncitorii au reușit să se salveze, mai puțin bărbatul de 47 de ani care a fost acoperit în totalitate de pământ. Colegii lui au început să sape pentru a-l salva, însă pentru că reușeau să îl scoată au început să strige după ajutor.

Martori au sunat la 112 dar, până la sosirea pompierilor, locuitorii din zonă au sărit să-l salveze pe bărbat. În cele din urmă, muncitorul a fost scos de sub pământ, iar medicii de la cele două ambulanțe sosite la fața locului au reușit să îl resusciteze.

Victima a fost transportată de urgență la spital, iar polițiștii, dar și inspectorii de la ITM, au deschis câte o anchetă în acest caz.

Bărbatul este angajat la o firmă privată cu care primăria din Moșnița Veche are contract pentru introducerea sistemului de canalizare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.