Ionuț Popa: ”Dacă merge jocul putem să sperăm”. Reacția lui Gheorghe Hagi...

Ionuț Popa: ”Dacă merge jocul putem să sperăm”. Reacția lui Gheorghe Hagi după a doua înfrângere la rând pe ”Dan Păltinișanu”

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, bucuros după primul succes ”afară” cu ACS Poli . Foto: Adrian Pîclișan
Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli. Foto: Adrian Pîclișan

Tehnicianul bănățenilor era mulțumit de succesul în fața Viitorului. Ionuț Popa a reușit să surprindă echipa antrenată de Gheorghe Hagi cu mutările din final și victoria lui ACS Poli cu 1-0 înseamnă o trecere la -3 în clasament. De partea cealaltă, fostul decar al naționalei era dezamăgit de erorile elevilor săi și chiar i-a lăudat pe jucătorii timișoreni.

”Ne bucurăm că am câștigat… Jucătorii au dat un randament foarte bun. Meritul e al echipei. Am jucat cu vârf fals. Am avut jucători rapizi pe benzi, dar Bărbuț și-a creat ocaziile din postura de vârf… Important e să jucăm, dacă îți merge jocul putem să sperăm. Noi vrem să mai facem puncte. Dacă Hagi spune, care e un monument al fotbalului, ce pot să spun eu… Și mie mi-au plăcut jucătorii mei azi”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul lui ACS Poli a explicat și înlocuirea lui Drăghici, autor al unei ratări uriașe. ”Se întâmplă să rateze. Ne gândeam că poți să pierzi după o asemenea ocazie. Am intervenit pentru că voiam să întăresc mijlocul, unde aveau ei posesie și de aceea am încercat să joc cu vârf fals. Apoi am revenit și l-am introdus pe Mailat… Am încercat să surprind și am reușit”, a explicat Popa.

”E foarte important să obținem cele 8 puncte de la TAS. Dacă nu le obține, clubul ar trebui să dea în judecată FRF…”, a continuat Ionuț Popa cu referire la șansele de salvare după ce echipa a început sezonul cu -14. ”Eu la Viitorul am văzut lucruri care nu apar la restul echipelor românești.


Schimbări de joc… elemente de fotbal modern”, a ținut antrenorul timișorenilor să-i laude pe oaspeți.

Hagi, nemulțumit. Foto: Adrian Pîclișan
Hagi, nemulțumit. Foto: Adrian Pîclișan

Hagi: ”Unii timișoreni m-au încântat”

Gheorghe Hagi a tunat azi la adresa propriilor jucători. ”Normal că atunci când nu câștig nu pot fi mulțumit… Sunt aspecte pe care nu le-am făcut cum trebuie. Știam că vom întâlni o echipă care vrea să câștige. Până la urmă am făcut două greșeli. Nu mai spun ce am făcut înainte de gol. Puteam si noi să câștigăm. Colectiv am făcut mari greșeli. Vom vedea ce o să facem, îmi doresc să jucăm mai bine. Ei spun că terenul era greu. Când am văzut, am spus că sunt doar alibiuri. Dacă nici pe acesta nu poți juca atunci avem o problemă. Astea sunt metehne. Care ne țin pe loc pe noi. Am nevoie de jucători care pot să joace pe orice teren. În rest, felicit Timișoara. Am pregătit faze, precum aceea cu Stoica rămas liber… dar degeaba, atacanții noștri nu vedeau poarta”, a spus Hagi.

Patronul și antrenorul Viitorului nu o desconsideră pe ACS Poli. ”În afară de o echipă-două, ca lot, restul sunt toate acolo… Au dispărut patru echipe și au ramas peste o sută de jucători. Eu am văzut la Timișoara jucători care m-au încântat. Nu e diferență, trebuie să-ți impui lucruri, ca să fii mai bun ca adversarul. Nu ca noi azi, Carp iar a greșit flagrant… din nou”, a precizat ”Regele”.

”Nimely a jucat slab azi, în rest, a și dat gol pentru noi, dar de aceea l-am schimbat… Timișoreanul Benzar a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri azi”, a adăugat Hagi despre jucătorii săi care au avut legătură cu orașul de pe Bega.

1 COMENTARIU

  1. Hagi ramine Hagi, il felicit pt. ce a facut pt. Romania dar si pt. echipa lui plina de Copii talentati. Dati-mi voie sa felicit si pe Timisoreni in mod deosebit pe Antrenoru Ionut Popa care din jucatori de Divizia B si C iata ca bate echipe mari ale Campionatului nostru, daca si Forurile Conducatoare ale Judetului dar si ale Municipiului ar incerca sa redreseze situatia Financiara a clubului de Fotbal Banatean, atunci situatia in clasament ar fi altfel…..pina atunci raminem cu speranta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.