Ionuț Popa acuză oboseala pentru eșecul de la Botoșani: ”Am făcut 3.500...

Ionuț Popa acuză oboseala pentru eșecul de la Botoșani: ”Am făcut 3.500 de kilometri într-o săptămână!”. Reacția antrenorului lui ACS Poli la zvonurile legate de aplicarea penalizărilor

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa are parte de momente negre pe banca lui ACS Poli. Foto: Adrian Pîclișan
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli Timișoara a fost lipsită de vlagă la Botoșani, unde a cedat cu 0-2, în etapa a 14-a a Ligii I. Tehnicianul Ionuț Popa pune înfrângerea, care a pus capăt seriei excelente de patru victorii la rând ale echipei bănățene, pe seama drumurilor făcute de jucătorii săi.

Timișorenii au disputat trei partide consecutive în deplasare. După victoriile de la Chiajna și Târgoviște în Cupă, ACS Poli nu a mai făcut față și ”Nașului” FC Botoșani.


”Sunt două motive clare și obiective. Primul: au lipsit niște jucători de bază: Bărbuț și Artean. Al doilea: poate cel mai important, în decurs de o săptămână, am făcut cu autocarul cam 3.500 de kilometri. Asta ne-a adus azi într-o postură în care n-am reușit să ținem aproape de adversar. Nu am avut acea vână, acea putere. Am spus că Botoșaniul joacă tare acasă… Echipa e obosită obosită!”, a declarat Ionuț Popa pentru Digi Sport. Chiar și așa tehnicianul crede că jocul putea fi relansat la ocazia lui Cânu din repriza a doua.

”Nu denotă valoarea celor care spun”

Ionuț Popa a reacționat interesant vizavi de informațiile conform cărora penalizările s-ar aplica după înjumătățirea punctelor, la finele sezonului regulat. Într-o declarație pentru sport.ro Marius Mitran, director imagine LPF, afirma acest lucru, care a declanșat o vâltoare printre cluburile cu această problemă (CFR Cluj, ASA și ACS Poli). ”Noi avem 14 puncte făcute prin joc. Nu mă interesează că am fost penalizați. Nu e vina jucătorilor… sunt convins că de Crăciun vom primi un cadou frumos, cele opt puncte”, a spus Popa. Antrenorul a adăugat, aparent cu trimitere la arădeanul, Mitran că afirmațiile făcute sunt: ”niște lucruri care nu denotă valoarea celor care spun… să nu se supere nimeni pe mine. Dar dacă se schimbă așa, nu ai valoare…”.

ACS Poli a rămas cu zero puncte în Liga I dacă luăm în considerare că echipa a fost penalizată cu cele 14 puncte înainte de start, așa cum apare clasamentul atât pe lpf.ro, cât și pe frf.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.