SPERANȚE ASU Politehnica se pregătește de duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe. La...

SPERANȚE ASU Politehnica se pregătește de duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe. La ce jucător vor fi atenți timișorenii în mod special

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-pancota-10
Suporterii pot fi un sprijin real pe ”Știința” pentru ASU Politehnica

”Băieții în ghete” revin la jocurile din campionat după rezultatul pozitiv din Cupă. ASU Politehnica Timișoara o așteaptă pe revelația Sepsi OSK Sfântu Gheorghe tot pe ”Știința”, arena pe care se speră la rezultate mai bune prin prisma apropierii suporterilor de teren. Tehnicianul Sorin Brîndescu recunoaște că pe radarul alb-violeților se va afla sigur Attila Hadnagy, golgheterul Ligii a II-a.

”E un meci foarte greu, cum le-am avut pe toate celelalte. Nu a fost niciun meci ușor pentru noi. Ne-am pregătit bine în această săptămână și sper să adunăm și puncte. Dar asta ne dorim de la fiecare meci. Băieții chiar se antrenează serios și joacă cu ambiție. Nu am ce să le reproșez la meciuri, poate puțin mai multă maturitate și o să răsară soarele și pe strada noastră”, a declarat Sorin Brîndescu, ”principalul” lui ASU Poli. Timișorenii vin după un succes categoric în turul IV al Cupei României cu Șoimii Pâncota (scor 6-1), competiție în care își va afla azi adversarul din 16-imi. ”Noi respectăm competiția, ne-am făcut treaba, sper să câștigăm la capitolul încredere”, a precizat Brîndescu despre utlimul joc.

Attila Hadnagy (36 de ani), autor a 13 goluri în actualul sezon, e atacantul lui Sepsi la care bănățenii vor fi foarte atenți. ”L-am urmărit și este un jucător periculos, e golgheterul Ligii a II-a. E un jucător experimentat, ceea ce nouă ne lipsește. Sperăm să nu înscrie și să-l putem anihila la Timișoara ca să putem avea speranțe la puncte”, a precizat Brîndescu.


Acesta speră că revenirea pe terenul din centrul orașului va fi de bun augur și în B. ”Noi la meciul de Cupă ne-am simțit mult mai bine și astă vară ne-am antrenat acolo și meciurile de campionat până la acest sezon. Acolo ne simțim acasă și ne dă încredere acest lucru. Cred că atmosfera pe care o fac suporterii noștri, pentru că-i simțim mult mai aproape, lângă teren, chiar și în spatele băncilor. Deși într-adevăr nu stau ei foarte confortabil acolo, dar ne împing de la spate. Cred că asta e diferența față de Dan Păltinișanu, unde erau foarte departe, chiar dacă erau și cântau mai mulți, până ajungea sunetul… Poate suprafața de joc nu e așa calitativă ca pe Păltinișanu. Dar dacă echipa adversă are jucători mai tehnici, experimentați, poate îi încurcă lucrul acesta”, a conchis Sorin Brîndescu.

Fostul jucător al lui FC Brașov, Petrolul și Botoșani e principalul pericol și în viziunea jucătorilor. ”E un meci cu o echipă foarte bună. Am văzut că le-a pus probleme și celor de la UTA. Au câștigat acum în Cupă cu Brașovul, deci ne așteaptă un meci dificil. Sperăm ca la revenirea pe Știința să luăm cele trei puncte. Personal nu cunosc foarte bine jucătorii lor. Doar pe Hadnagy, în rest nu m-am documentat… Pe Știința simțim mult mai aproape publicul față de noi, îi auzim și vedem. Aici s-a promovat doi ani la rând, din Liga a IV-a și a III-a. Sperăm să fie de bun augur mutarea pe Știința”, consideră Alex Birău, unul dintre puținii remarcați ai lui ASU Politehnica în Liga a II-a.

Timișorenii nu vor putea miza sigur pe Marko Giuricici, suspendat după ”roșul” direct văzut la Afumați. În timp ce Gălan și Blănaru au revenit de miercuri la pregătirea normală după ce au acuzat lovituri de la ultimul meci. ”Avem jucători tineri mulți, care s-au antrenat bine. Le-am zis să nu considere că cine joacă în Cupă nu joacă în campionat. Cine a jucat bine marți se va regăsi și în primul 11 sâmbătă”, a mai spus Sorin Brîndescu.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Sepsi OSK Sf. Gheorghe se desfășoară sâmbătă, de la ora 15.00, pe arena ”Știința”. Una dintre doleanțele fanilor la FRF fiind ora ”decentă” pentru spectatori, altfel jocul ar fi avut loc la ”clasicul” ”matineu”. Biletele pentru acest joc se vând deja în localurile cunoscute fanilor și au prețul de 10 lei (intrare generală). Covăsnenii sunt pe 7 după zece runde, cu 18 puncte, zece mai mult decât bănățenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.