ACS Poli a pierdut un alt litigiu la FRF. Cât trebuie să...

ACS Poli a pierdut un alt litigiu la FRF. Cât trebuie să plătească în următoarea perioadă și de ce riscă o nouă depunctare

0
DISTRIBUIȚI
Jucătorii lui ACS Poli
Jucătorii lui ACS Poli

Gruparea timișoreană a aflat cât trebuie să plătească pentru grila de formare a juniorului Cosmin Bîrnoi. ACS Poli se aștepta să piardă această cauză de la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, în contradictoriu cu clubul ACS Școala de Fotbal Primavera Deva, care l-a format pe jucătorul în cauză.

CNSL a decis că ACS Poli e bună de plată pentru Bîrnoi (19 ani), junior aflat și pe banca primei echipe la câteva jocuri din Liga I din acest sezon și care a debutat la seniori în ediția trecută.


Juniorul format la Deva a fost luat de timișoreni fără ca ACS Școala de Fotbal Performer să vadă vreun ban. Suma pe care trebuie să o achite ACS Poli cu titlu de compensație de formare în urma deciziei CNSL e de 4.583 lei. Timișorenii pot face recurs în cinci zile de la comunicarea făcută joi.

Nu e însă cea mai rea veste primită de ACS Poli în acest caz. Președintele Sorin Drăgoi anunța la finele lunii trecute că se aștepta ca clubul să plătească 8.000 de lei pentru grila lui Emanuel Vasi (format la Atletico Arad), respectiv 11.000 pentru cea a lui Bârnoi, în urma deciziilor comisiilor. Timișorenii au însă în continuare alte spețe, mult mai periculoase. Precum datoria către brazilieni pentru Pedro Henrique. 200.000 euro care dacă nu sunt achitați până la 30 noiembrie clubul va suferi noi depunctări, de această dată via FIFA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.