Adio, drumuri stricate de TIR-uri. CJ Timiş începe procedurile pentru amenajarea unui...

Adio, drumuri stricate de TIR-uri. CJ Timiş începe procedurile pentru amenajarea unui punct fix de control

1
DISTRIBUIȚI

Control tehnic al masinilor aflate in trafic efectuat de Politia Rutiera alaturi de Registrul Auto Roman (RAR), in Bucuresti

Un proiect important pentru infrastructura judeţului Timiş va fi adoptat la finele acestei luni, în plenul Consiliului Judeţean Timiş. Este vorba despre aprobarea demarării procedurilor de expropriere pentru construirea unui punct în care vehiculele de mare tonaj să poată fi verificate. Încă de la învestirea sa în funcţie, preşedintele CJ Timiş, Sorin Grindeanu, a subliniat în repetate rânduri că va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că vehiculele de mare tonaj nu mai distrug drumurile judeţene. O primă măsură a fost încheierea unui protocol de colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

„Având în vedere prevederile O.G.


nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, actualizată, starea tehnică degradată a DJ 691 Timișoara- limita Județul Arad, creșterea traficului greu și periclitarea siguranței circulației, pentru anul 2016 Consiliul Județean Timiș, în calitate de proprietar și administrator al drumurilor județene, și-a propus realizarea obiectivului de investiții «Construcţie spaţiu servicii şi control pentru verificare a tonajului pe DJ 691 km 40+670, stânga», valoarea estimată conform devizului general aprobat fiind în sumă de 629.347 lei. Menționăm că prin Hotărârea Consiliului Judeţean Timiş nr. 218/2016 privind aprobarea bugetului rectificat al județului Timiș pe anul 2016, Anexa nr. 3, au fost aprobate sumele necesare pentru realizarea obiectivului de investiții privind «Construcție spațiu servicii și control pe DJ 691 pentru activități de control și verificare tonaj, km 40+670 stânga»”, se arată în referatul proiectului.

Direcția pentru Administrarea Drumurilor și Podurilor Județene Timiș a întocmit deja documentaţia aferentă proiectului, dar şi lista cu persoanele ale căror proprietăţi vor fi expropriate. Conform devizului general, valoarea totală estimată pentru realizarea proiectului este de 629.347 lei. Durata de realizare a punctului de control este de două luni, iar sursa de finanţare este bugetul CJ Timiş. Întregul proiect poate fi consultat aici.

1 COMENTARIU

  1. Cata prosteala pe bani publici! Nu trebuie aruncati din bani publici 150.000 de euro pe cantar atata timp cat I.S.C.T.R. are in dotare doua cantate mobile! Mai eficient e un cantar mobil decat unul fix… singura problema sunt conducerea si angajatii I.S.C.T.R. Timis care dupa ce ca au salarii de 15000 euro mai iau si spaga lunat cate 100 de euro ptr fiecarr masina care circula prin judet…trebuie alti angajati si totul e ok..
    De zeci de ani aceiasi spagari in ISCTR Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.