Robu anunță ce FUNCȚIE CHEIE va ocupa Alina Gorghiu dacă liberalii câștigă...

Robu anunță ce FUNCȚIE CHEIE va ocupa Alina Gorghiu dacă liberalii câștigă alegerile UPDATE 1 Reacție surpriză a liderei PNL

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu alina gorghiu pnl (2)

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, a postat un nou mesaj pe Facebook în care se laudă cu sondajele din perioada preelectorală. ”Stăm bine în sondaje, dragi prieteni liberali ! Suntem pe primul loc, secondați de PSD, iar la mare distanță vin celelalte partide. După cum arată cifrele acum, se pare că în Timiș doar PNL și PSD vor avea parlamentari (nu discutăm aici despre reprezentanții minorităților etnice). Mă bucur să văd că cetățenii Timișului par să fi înțeles să nu-și irosească votul, cum au făcut-o, din păcate, de atâtea ori”, a scris Robu pe pagina sa.

La final, primarul Timișoarei le cere cetățenilor votul pentru ”a ajunge la guvernare cu Dacian Cioloș ca Prim Ministru, un om cinstit și competent, cu Alina Gorghiu senator de Timiș și viitor Președinte al Senatului -a doua poziție în stat!”.


Până la ora redactării acestei știri, lidera PNL nu a putut fi contactată pentru a comenta anunțul făcut de Robu referitor la viitoarea poziție pe care o va ocupa după alegeri, dacă liberalii câștigă alegerile.

UPDATE 1 Alina Gorghiu a dat o declarație pentru PRESSALERT.ro referitoare la cele scrise de Nicolae Robu, infirmând faptul că s-ar fi purtat discuții despre ocuparea funcției de președinte al Senatului. ”Este dorința domnului primar Robu ca Timișoara și întreg județul Timiș să aibă o reprezentare la un nivel cât mai înalt în viitorul Parlament. Este o dorință justificată. Nu a făcut însă obiectul discuțiilor noastre. ceea ce mă preocupă este ca din postura de senator de Timiș să ajut cât mai mult, în următorii patru ani, județul acesta. Timișul are proiecte majore care au nevoie de o susținere puternică – vorbesc despre realizarea centurii ocolitoare Sud a Timișoarei, despre proiectul Capitală Europeană a Culturii 2021, care presupune investiții importante”, a declarat Gorghiu.

1 COMENTARIU

  1. hahahaha , asta iar e pe alta planeta ! cine dracu va , voteaza hoashka de la tecuci ? sau alde roberta , boagiu , and co …… alo jebelul???? …..si dupa ce v-ati rupt sa nu treaca legea maririi salariilor e clar ca virusul base sa mostenit la voi . catranitule , vorbim dupa alegeri cand nu vei mai fii prezident la acest pnl daca s-o numi pnl…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.