Avocați din Timișoara au cântat colinde în scop caritabil. Câți bani au...

Avocați din Timișoara au cântat colinde în scop caritabil. Câți bani au strâns pentru copii nevoiași, în prag de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI
corul avocatilor
Avocați din Timișoara au cântat colinde în scop caritabil.

La Timișoara a susținut un concert de colinde în prag de Crăciun un grup cu totul special. Este vorba de unul format din avocați, care s-au mobilizat pentru a sprijini 70 de copii nevoiași din județul Timiș, beneficiari ai Fundației United Way România.

Concertul caritabil de colinde al Corului Avocaților a avut loc în această săptămână și s-a bucurat de succes în fața publicului din Timișoara.


Organizatorii au reușit să strângă 5.337 de lei în urnele pentru donații, sumă căreia i se adaugă încă 2.000 lei, contribuție din partea Baroului Avocaților Timiș.

”Donațiile strânse cu ocazia concertului de colinde vor ajuta peste 70 de copilași marginalizați sau aflați în situații de risc să-și continue studiile. Le mulțumesc celor care au donat, pentru că au viziunea și înțelegerea faptului că accesul la educație al tuturor copiilor este esențial pentru întrega comunitate” a afirmat Ada Gabor, director al Fundației United Way, Filiala Timișoara.

”Suntem fericiți că am pus bazele unui eveniment pe care dorim să îl transformăm într-o tradiție anuală. Felicit toți colegii din cor și toate persoanele și instituțiile implicate în organizarea și desfășurarea evenimentului. Timpul avut la dispoziție a fost scurt, dar am dovedit că suntem o echipă grozavă care a adus doar zâmbete și bucurie pe chipurile copiilor și a publicului”, a spus și avocatul Paul-Filip Ciucur, inițiatorul Corului Avocaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.