Centrul Timișoarei, iluminat cu mii de luminițe plus un joc de artificii....

Centrul Timișoarei, iluminat cu mii de luminițe plus un joc de artificii. Care produse au cel mai mare succes la târgul de Crăciun FOTO

0
DISTRIBUIȚI

artificii-3

Mii de timișoreni au dansat, au cântat și s-au distrat pe cinste, în această seară, în Piața Victoriei, la concertele organizate de Primăria Timișoara, cu ocazia Zilei Naționale a României. În ciuda temperaturilor scăzute, centrul orașului a devenit neîncăpător încă de la ora 17, atunci când a fost pornit iluminatul de sărbători. Zecile de căsuțe amplasate în Piața Victoriei, în cadrul Târgului de Crăciun, au fost luate cu asalt de timișorenii curioși. Oferta celor aproximativ 100 de comercianți prezenți la târg este și în acest an una bogată. Căciuli croșetate, mănuși, cercei, brățări handmade, papuci de casă, obiecte de ceramică sunt doar câteva din produsele cu care comercianții își așteaptă clienții. De departe însă de cel mai mare succes s-au bucurat căsuțele cu produse de patiserie sau cele care vindeau vin fiert. La fel ca în fiecare an, din Piața Victoriei nu au lipsit cupola de lumini și un brad înalt de 16 metri!

Concertele au debutat cu un recital susținut de Clar Band de la ora 19. După un concert susținut de Raluka de la ora 20, pe scena din Piața Victoriei a urcat Delia, vedeta serii. De departe recitalul artistei a fost cel mai așteptat astfel că timișorenii nu s-au dat în lături de la nimic. Au cântat, au dansat, și-au făcut poze și la final au stat la coadă pentru un selfie cu artista lor favorită. Seara s-a încheiat în jurul orei 22 cu un foc de artificii.

Programul special de sărbători continuă cu concerte și spectacole care se vor întinde pe durata întregii luni.


Primăria a pregătit suprize și concerte speciale și în data de 10 decembrie, atunci când în Timișoara se vor sărbători zece ani de când se organizează târgul de Crăciun. Cap de afiș va fi artista Andra, care va susține un concert în Piața Victoriei.

Program complet ale evenimentelor din luna decembrie îl puteți citi aici.

Foto: Contantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.