Consilierul județean Marian Vasile, atac pe Facebook la adresa lui Robu și...

Consilierul județean Marian Vasile, atac pe Facebook la adresa lui Robu și Popoviciu. Vezi cum au afectat PNL Timiș ”conflictele subliminale”

1
DISTRIBUIȚI

marian vasile (2)

Consilierul judeţean PNL, Marian Vasile, fost consilier personal al lui Nicolae Robu şi fost vicepreşedinte al CJ Timiş, a postat astăzi, pe Facebook, un text fluviu prin care atacă dur conducerea filialei PNL Timiş, asta după ce, în ședința în care primarul și-a dat demisia din funcția de președinte al filialei, a fost printre cei mai vehemenți contestatari. Vasile susţine că de-a lungul timpului apropierea de Nicolae Robu, cel care l-a impus pe liste în 2012, i-a adus multe deservicii. De menţionat este faptul că Vasile s-a prezentat în stilul Robu, folosind titluri pompoase: ”rezultatele educaționale (magna cum laude), profesionale (9 ani în companii multinaționale, din care 5 ani în management), administrativ-publice (4 ani în cadrul Consiliului Județean Timiș, Primăriei Municipiului Timișoara, Adunării Regiunilor Europene ș.a.) și politice (director județean în mai multe campanii electorale, secretar general, organizare filială PNL Timiș.”

Liberalul susţine că reacţiile dure pe care le-a avut la adresa lui Robu sunt cauzate de faptul că în partid lucrurile merg din rău înspre mai rău şi nimeni nu pare să înţeleagă cauzele. „Realitatea pură este că filiala PNL Timiș, la fel ca și multe alte filiale PNL din țară, au fost măcinate în interior după fuziunea din decembrie 2014 de conflictele directe sau subliminale dintre cele două componente ale partidului, conflicte netratate la modul sănătos și onest, astfel încât să conducă la o armonizare optimă„.(…) Asocierea cu dl. Robu m-a ajutat – trebuie să recunosc – de câteva ori, însă mi-a pricinuit și neajunsuri, un exemplu politic fiind anul 2016 în cadrul celor două alegeri interne din partid, în care această asociere a afectat în mod demonstrabil evaluarea mea obiectivă din partea colegilor, printr-un efect de ricoșeu (o parte dintre contestatarii dlui.


Robu proiectând și asupra mea o serie de percepții negative) (…) Alin Popoviciu este omul care a distrus în cea mai mare măsură filiala PNL Timiș, fără doar și poate, prin dezbinarea produsă între membri, denigrările în subteran pe care le-a inițiat și la răspândirea cărora a contribuit, jocurile în interes personal la care s-a dedat, vanitatea de a obține, prin orice mijloace, candidatura pentru președinția Consiliului Județean ș.a.m.d.; cine nu realizează acest lucru, nu conștientizează amplitudinea fenomenului negativ aferent; nu înțeleg de ce domnul Dan Popa, în primul rând, și domnul Robu, în al doilea rând, au sprijinit și sprijină un asemenea om, care nu are nicio legătură cu mult așteptata reformă politică în România (dovada acestui sprijin care i-a fost oferit este candidatura la președinția CJ și mandatul blamabil care i s-a dat pentru a negocia majoritatea în Consiliul Județean după alegeri, deși el a fost cauza principală pentru eșec, dar și numirea ulterioară în funcția de secretar general al PNL Timiș și promisiunile vehiculate public înainte de alegerile parlamentare că va primi sprijin pentru ocuparea funcției de secretar de stat al MDRAP etc.)”, a scris Vasile pe Facebook.

Vasile a continuat atacurile la adresa lui Nicolae Robu, afirmând că ”multe decizii în ultimii doi ani în filiala PNL Timiș au fost luate haotic, unilateral, unele chiar nestatutar, iar altele efectiv nu au fost aplicate – un exemplu fiind nerealizarea sondajului de opinie în ceea ce privește toți pretendenții PNL Timiș la o candidatură la alegerile parlamentare 2016”.

Consilierul judeţean a acuzat că alegerile parlamentare 2016 au fost pierdute de PNL Timiș „din motive ce țin de slăbiciunea conducerii filialei, coordonarea executivă defectuoasă a campaniei de la București și din județ, selecția nepotrivită a candidaților, înlăturarea sau izolarea unor membri importanți ai filialei, demotivarea multor membri (cu funcții sau nu) din diverse cauze cumulate netratate în timp, lipsa unor mesaje coerente și credibile, jocurile făcute de unii membri ai filialei”, adăugând că multe din deciziile din filială au fost luate „haotic în ultimii doi ani”.

Mesajul fluviu al consilierului județean liberal se termină apoteotic, acesta anunțând ”sunt convins că adevărul va ieși la suprafață, mai devreme sau mai târziu. Dumnezeu și noi, cei mulți care ne dorim o altfel de țară și o altfel de politică, vom avea grijă. Vremea compromisurilor a trecut”.

1 COMENTARIU

  1. V-am avertizat! ! ! ! ! !Nu trebuia sa va inhaitati cu acest specimen POPOVICIU. Chiar santeti orbi?! Am spus inainte de alegeri ca asta o sa traga partidul in jos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.