USR-istul Drulă despre scorul PNL: „Nu poți să fii credibil ca opoziție...

USR-istul Drulă despre scorul PNL: „Nu poți să fii credibil ca opoziție la PSD după ce te aliezi în toate felurile posibile și faci toate compromisurile”

0
DISTRIBUIȚI

catalin-drula-facebook

Bucuroşi de rezultat şi cu multă poftă de muncă, aşa s-au prezentat membrii USR Timiş astăzi în faţa presei locale.

Filiala a avut în județ un scor de aproape 13% în Timiș, atât la Camera Deputaților cât și la Senat. Preşedintele Radu Lupan, viitorul deputat Cătălin Drulă şi viitorul senator Nicu Fălcoi au promis că USR va rămâne USR, un proiect care îşi propune să crească şi nu să devină satelitul vreunei formaţiuni politice.

„Am făcut o campanie pozitivă, pe străzi, vorbind cu oamenii.


Le mulțumim tuturor celor care ne-au votat. Ne onorează încrederea lor, ne obligă, mergem în Parlament cu responsabilitate. După cum a-ți văzut rezultatele la nivel național vom face opoziție și va fi o luptă grea, dar o să o ducem. Mergem acolo să ne batem pentru voi cei care ne-ați votat. (…) Aş vrea să încep cu două mari proiecte de anverguă, centura de sud şi drumul de legătură cu autostrada de la Sânandrei. O să stau cu toate mijloacele la dispoziţie pe Ministerul Transporturilor şi o să şi informez”, a explicat Cătălin Drulă.

Nicu Fălcoi a declarat că „munca de abia de acum înainte începe. Poate vă părem puțin obosiți, au fost două luni de muncă începând cu strângerea de semnături și terminând cu campania, dar de abia de acum înainte avem de muncit mai mult. Eu personal mă voi ține cu strictețe de tot ce am promis înainte de alegeri. Voi fi între oameni și voi ține legătura cu ei și țin să subliniez că voi fi un parlamentar al județului Timiș”.

În ceea ce priveşte scorul obţinut de PNL în Timiş, Drulă a pus înfrângerea pe seama parteneriatelor cu PSD. „Eu cred că PNL trage acum ponoasele alegerilor pe care le-a făcut în mulţi ani, asocierile repetate cu PSD, guvernul Tăriceanu a fost susţinut de PSD şi în 2007. Şi apoi să ne aducem aminte de USL. Nu poți să fii credibil ca opoziție la PSD după ce te aliezi în toate felurile posibile și faci toate compromisurile”, a declarat acesta.

Sursa foto: Facebook / Cătălin Drulă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.