Angajaţii companiei Rogera plantează copaci la minus 5 grade Celsius. Ce spune...

Angajaţii companiei Rogera plantează copaci la minus 5 grade Celsius. Ce spune Primăria Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

Angajaţii companiei Rogera, care gestionează în baza unui contract semnat cu Primăria Timişoara, spaţile verzi din mai multe zone ale oraşului muncesc cu spor chiar şi atunci când temperaturile de afară nu sunt propice efectuării unor operaţiuni.

Un cititor PRESSALERT.ro a trimis redacției mai multe imagini în care apar angajaţii companiei care plantează pomi la primele ore ale dimineții, la temperaturi mult sub zero grade Celsius. Imaginile au fost realizate astăzi, pe Calea Torontalului din Timișoara. Primăria ne-a transmis însă că „în cursul dimineţii de miercuri, 4 ianuarie 2017, s-a procedat la completarea, prin plantare, a aliniamentelor stradale de pe Calea Torontalului. Arborii plantaţi au rădăcinile în baloţi de pământ şi sunt în perioada de repaus vegetativ, perioadă propice efectuării unor astfel de lucrări”.

Amintim şi că primăvara trecută angajaţii companiilor contractate de primărie pentru a gestiona spaţiile verzi au fost fotografiaţi în timp ce tăiau crengi ale unor copaci înfloriţi.


Explicaţia a fost că arborii sunt toaletaţi conform procedurilor special, astfel că firmele nu au fost penalizare de primărie deşi în urma operaţiunilor copacii arătau ca nişte trunchiuri cu cioturi. Detalii puteţi citi aici.

1 COMENTARIU

  1. Bănuiesc ca de la comisia de mediu a primăriei ar trebui un raspuns ! Dar poate comisia e ocupată cu montat banci si cosuri de gunoi in spatii private pe bani publici vezi parcarea de pe nicolae table nr. 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.