Mişcarea pe care primarul Nicolae Robu o cere de la parlamentarii de...

Mişcarea pe care primarul Nicolae Robu o cere de la parlamentarii de Timiş vizavi de OUG care schimbă Codul Penal

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a lansat un nou apel către parlamentarii de Timiș. Dacă acum o săptămână edilul le cerea să lase la o parte orgoliile politice și să colaboreze pntru adoptarea unor amendamente prin care de la bugetul național să fie alocați bani pentru proiecte esențiale în Timiș, acum, Robu le cere aleșilor un act de curaj.

„Cred că le-ar sta bine tuturor parlamentarilor de Timiş să se pronunţe public vizavi de aceste acte de schimbare a legislaţiei faţă de infractori.


Aştept ca uninominal fiecare parlametar, şi fac un apel la ei indiferent de partidul pe care îl reprezintă, să iasă public cu o declaraţie şi să spună apreciez ce face PSD sau dezavuez ce face PSD pentru a şti clar fiecare în ce ape se scaldă. Discursul dublu cred că ar trebui să înceteze în România, că este foate prezent din păcate. Una se spune într-un loc şi alta în alt loc. Fiecare să spună în parte şi cei de la ALDE. Să îşi asume, cred că le-ar sta bine. Fac un apel la ei din postura de coleg de scenă politică, fac acest apel la toţi parlamentarii de Timiş. Cred că acest weekend ar fi foarte potrivit ca fiecare să iasă cu o poziţionare publică faţă de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Robu.

Despre mișcările de stradă din ultimele zile, când zeci de mii de oameni din Timișoara au cerut demisia guvernului PSD, Robu a declarat ieri că „eu sunt solidar cu cetăţenii României nemulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat. (…) Este inadmisibil ca după ce ai obţinut puterea cu un suport considerabil să exerciţi puterea în această manieră cum o face PSD. Este inadmisibil să faci prioritate naţională maximă din grija pentru infractori. Atitudinea sfidătoare a PSD este clarificată şi de faptul că adoptatea ordonanţei şi aprobarea celor două proiecte s-a făcut noaptea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.