#Rezist a coborât sub cota 1000 în Piața Victoriei din Timișoara UPDATE...

#Rezist a coborât sub cota 1000 în Piața Victoriei din Timișoara UPDATE 1 Ce acuză demonstranții

1
DISTRIBUIȚI

Dacă e duminică, e iar protest în capitala Banatului, acolo unde oamenii au ieşit în Piaţa Victoriei sub acelaşi slogan: „Luptăm, până la capăt”. Mişcările de stradă au început după ce executivul condus de pesedistul Sorin Grindeanu a adoptat OUG 13 privind modificarea Codului Penal seara. După câteva zile în care sute de mii de români au ieşit în stradă scandând „abrogaţi şi plecaţi”, guvernul a abrogat controversata ordonnanţă.


Însă retragerea actului nu a fost un pas care a mulţumit toţi protestatarii, astfel că unii oameni au continuat să iasă în stradă. Totuşi, după abrogarea OUG 13 numărul manifestanţilor a scăzut semnficativ. Aproximativ 25.000 de nemulţumiţi au ieşit seară de seară în Piaţa Operei înainte de abrogarea OUG. După ce actul a fost retras, la protestul de duminica trecută, au mai ieşit circa 4.000 de timişoreni.

La ora 19,20 numărul celor prezenți în Piața Victorie din Timișoara nu depășea 200. Mulți dintre cei prezenți aveau brasarde albe pe care scria ”rezist”.

UPDATE 1 Numărul demonstranților a crescut, ajungând la aproximativ 1.000 de persoane. Aceștia cer demisia guvernului Grindeanu. Protestatarii au acuzat presiuni, referindu-se la cei care susțin că este ilegal să-și aducă copiii la miting. Unul dintre vorbitori a invocat Biblia, afirmând că în vremea lui Isus copiilor le era interzis să se apropie de mântuitor. Organizatorii le-au cerut celor prezenți să vină în piață în fiecare săptămână.

1 COMENTARIU

  1. Pai daca P.S.D-ul a castigat alegerile de ce nu vreti voi sa asteptati urmatoarele alegeri si daca sunteti multi sa le castigati, de ce vreti sa faceti haos in Tara sa dati LOVITURI DE STAT INPREUNA CU D-NU DE LA COTROCENI, D.N.A, PROCUROR GENERAL, C.C.M, S.R.I, P.N.L, U.S.R…pai voi strigati hotii cand Ciolos+ Iohannes si Gasca lor de hoti au facut Contract in 22 Decembrie 2016 {noaptea} in valoare de 1,6 miliarde de euro fara aprobarea Parlamentului, unde erati cand sau taiat salarii, sporuri, aj. de somaj, Banii Copiilor, Pensii se inchideau scoli, spitale cand in Guvernarea Ciolos mureau Bebelusi , sa dat o droaie de O.U.G care au modificat legi, au dat puteri sporite S.R.I-ului {sa faca cercetari Penale}, sau inchis Intreprinderi precum Complexu Energetic Oltenia…erati cumva plecati din TARA ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.