Robu anunţă că şedinţele de plen ale CL Timişoara vor fi transmise...

Robu anunţă că şedinţele de plen ale CL Timişoara vor fi transmise live pe Facebook. Cui i-a aparţinut ideea

0
DISTRIBUIȚI

Şi-a făcut televiziune pe Facebook pentru Primăria Timişoara, dar şi pentru PNL Timiş pentru a se asigura că tot ce comunică este transmis fără distorsiuni. Vorbim despre primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care nu are în plan să se oprească aici, aşa că a anunţat, la finele acestei săptămâni, că va transmite pe Facebook şi şedinţele de plen de la Consiliul Local Timişoara.

Ideea nu i-a aparţinut însă primarului, ci unui timişorean care în trecut l-a scos din sărite cu lupta împotriva hoţilor de buzunare din oral, hoţi despre care primarul spunea că nu ar fi atât de mulţi şi că mediatizarea excesivă face situaţiile să pară mult mai grave decât sunt.

„Eu cred că am dovedit prin conferinţele de presă pe care le organizăm şi aici la primărie şi aici la partid, că avem deschidere spre comunicare, avem disponibilitate la transparenţă. Un tânăr pe care îl cunoaşteţi că şi-a făcut notorietate încă demult pe vremea când a primit apelativul de şeful clasei ca lider de galerie la Poli, Cristi Brâncovan, mi-a făcut nişte sugestii pe Facebook şi câteva dintre lucrurile pe care le-a sugerat sunt foarte pertinente şi le vom pune în practică imediat.


Vreau să dau exemplu că noi suntem foarte deschişi şi aştept atitudini proactive de la toată lumea. Vom transmite, începând cu următoarea şedinţă, toate şedinţele de consiliul local pe Facebook pe televiziunea tv-primăriatm. Vom transmite şi toate dezbaterile publice pe tv-primăriatm. Mai mult de atât, vom posta şi informaţii pentru că televziunile aveau într-o anumită vreme, am văzut că nu se mai practică asta, aveau teletext. Se pretează foarte bine ca aici pe tv-primăriatm care după cum ştim este televiziune neconvenţională să postăm şi diverse informaţii cum ar fi tot ce se scoate la licitaţii, rezultatele licitaţiilor, astea sunt publicate oricum pe site-ul primăriei, dar vrem să creştem importanţa pe care cetăţenii o dau acestei televiziuni şi prin oferirea unor informaţii la care iniţial nu ne gândeam că ar fi bine să fie diseminate cu ajutorul ei, de exemplu, hotărârile Comisiei de Ordine Publică care pot fi foarte bine postate ca şi texte aici”, a spus Robu.

Primarul a conchis că va exista o alternanţă între subiecte şi tipul de postări de pe televiziunea de pe Facebook şi şi-a exprimat şi nemulţumirea faţă de competenţa angajaţilor pe care îi are în subordine în instituţia de pe Loga. Astfel, sarcina de a crește audiența tv-primăriatm va reveni city-managerului Robert Kristof și consilierului primarului, Cătălin Iapă. Amintim că ședințele de plen au mai fost transmise și la un radio și la o televiziune locală în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.