Senatorul USR Nicu Fălcoi despre discuţiile de la moţiunea de cenzură de...

Senatorul USR Nicu Fălcoi despre discuţiile de la moţiunea de cenzură de ieri: „vodevil”, „retorici ieftine”, „grotesc”

0
DISTRIBUIȚI

Senatorul USR Timiş Nicu Fălcoi (foto dreapta) critică extrem de dur discuţiile care au avut loc în Parlament ieri, în timpul discutării moţiunii de cenzură la adresa guvernului condus de Sorin Grindeanu. Fălcoi nu este la prima luare de poziţie dură, acesta informând pe Facebook că la învestirea guvernului Grindeanu i-a venit să vomite.

„M-a mâhnit profund atmosfera de vodevil creată astăzi, în Parlament, la dezbaterea moţiunii de cenzură.


Protagonişti – preşedinţii celor două Camere şi fostul preşedinte Traian Băsescu. Dincolo de senzaţia acută a unei întoarceri în timp, grotescul situaţiei a reprezentat, de fapt, o ilustrare cât se poate de clară a rădăcinilor răului care a pus stăpânire pe România în urmă cu foarte mulţi ani. UPDATE: Mi-am exercitat votul. Transparent, cu realism şi cu convingerea că – deşi puţine – armele noastre împotriva acestor relicve ale trecutului care continuă să bântuie Parlamentul României sunt rezistenţa demnă şi refuzul ferm de a accepta să fim complici, fie şi prin tăcere, la perpetuarea unei politici a formelor fără fond, la acceptarea tacită a compromisului și la cultivarea unei retorici ieftine”, a scris Fălcoi într-un mesaj sponsorizat pe reţeaua menţionată mai sus.

Amintim şi că Nicu Fălcoi a fost prezent, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Timişoara, la protestul împotriva guvernului Grindeanu, acţiune organizată după ce executivul a abrogat OUG 13, care a scos sute de mii de români în stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.