Sorin Brîndescu, despre motivele supărării de la Lugoj: ”În Liga a II-a...

Sorin Brîndescu, despre motivele supărării de la Lugoj: ”În Liga a II-a ai pretenții ca jucătorii care intră să aducă un plus”. Reacția lui Cosmin Petruescu după victoria cu ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu

ASU Politehnica a suferit pe Stadionul ”Tineterului” din Lugoj singurul eșec din testele iernii. Tehnicianul Sorin Brîndescu a fost foarte nervos la finalul jocului cu CSM, scor 0-1, pe tinerii săi elevi. Toată echipa a intrat în ”ședință” după ultimul fluier. ”Principalul” timișorenilor i-a transmis lui Darius Neamțu că poate să plece, dar deocamdată a fost doar un avertisment.

”Astăzi a fost un alt sport și ne-a prins bine acest joc și le mulțumim gazdelor noastre. Până acum ne-am antrenat și am jucat pe terenuri sintetice și vedem că pe iarbă e altceva și săptămâna viitoare începem campionatul. Nu știm ce condiții ne așteaptă la Suceava, poate să fie noroi mai mare ca azi, terenul înghețat sau acoperit cu zăpadă, dar trebuie să ne adaptăm. A fost bun meciul de azi, ca efort, intensitate. Am avut momente bune de posesie, cu momente mai puțin bune, cu pressing, dar prea puțin, aș fi dorit mai mult. Am avut ocazii, dar nu am marcat și aici e o problemă, sperăm să avem mai multă inspirație în campionat”, a declarat Sorin Brîndescu.

Tehnicianul lui ASU Poli a explicat de ce a fost supărat pe elevii săi la final. ”Avem un lot nu foarte numeros, dar la Liga a II-a ai pretenții ca în momentul în care faci schimbări jucătorii care intră să aducă un plus, de aceea am solicitat să fie pe bancă în prima repriză, să discutăm aspectele tactice. E adevărat că am discutat ceva și am schimbat ceva pe parcusul reprizei secunde, dar speram să aducă un plus, nu au adus și am fost supărat pe ei”, a spus Brîndescu.


Acesta a adăugat că deocamdată pentru Darius Neamțu, certat imediat după minutul 90, și colegii săi, e vorba de un avertisment: ”La cald, dar dacă nu reușește să conștientizeze… nu numai el. Pentru că am avut probleme de când suntem la echipă, am spus că nu avem bani să aducem jucători și politica noastră e să creștem jucători. Dar noi vrem să-i creștem și ei nu știu dacă vor să devină fotbaliști”, a conchis acesta.

Sâmbăta viitoare (ora 11) ASU Poli are meci pe terenul Forestei Suceava iar veștile dinspre Moldova nu erau îmbucurătoare în ceea ce privește suprafața de joc. ASU Poli are griji și în privința situației medicale, Ungureanu și Telescu sunt în continuare accidentați, în timp ce azi Motreanu a fost lovit la genunchi, dar ar putea fi recuperat în timp util. E de așteptat ca la restartul competiției din B să se prezinte doar 16 formații, în condițiile în care în curând CSM Rm. Vâlcea și Unirea Tărlungeni vor rămâne fără echipele de seniori. Timișorenii ar acumula 19 puncte prin retragerea vâlcenilor. Astfel, rămâne ca ASU Poli să se lupte cu grupări precum Metalul Reșița (Snagov) sau CS Balotești, pentru evitarea ultimei poziții, singura care va duce în C.

Cosmin Petruescu: ”Mă bucur penrtu rezultat, ne dă încredere”

După acel 1-4 de la Baza 2 Lugojul a părut o altă echipă. De această dată Cosmin Petruescu a ieșit învingător. ”Revanșa, da, dar Poli s-a calificat mai departe… lăsând gluma la o parte mă bucur de rezultat pentru că ne dă încredere și moral, în compania unei echipe de Liga a II-a, cu experiență competițională net superioaă. Mă bucur că am făcut un joc bun. Chiar dacă nu am pus preț pe rezultate, e normal că odată cu apropierea de prima etapă să ne intereseze și acest aspect. Schimbarea de atitudine mă bucură, nu am repetat aceleași greșeli personale și din acest punct de vedere pot să mă declar mulțumit. E al doilea meci pe iarbă, e o problemă, s-ar putea să ne afecteze în primele etape. A fost un test reușit… Deocamdată suntem în grafic în cee ce privește pregătirea fizică, rămâne să mai lucrăm la aspectele tehnico-tactice”, a spus Cosmin Petruescu, tehnicianul lui CSM Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.