Timişorenii de la Blight au lansat un videoclip nou şi pregătesc primul...

Timişorenii de la Blight au lansat un videoclip nou şi pregătesc primul album. Vezi când vor susţine un nou concert VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană Blight a lansat recent un videoclip nou la piesa „Must“ şi pregătesc intens albumulde debut.

Formaţia timişoreană Blight a lansat recent un videoclip nou la piesa „Must“ şi pregătește intens albumulde debut. Trupa se descrie drept „o formaţie de alternative metal din Timişoara despre care probabil nu aţi auzit, dar acest fapt se va schimba în curând“. Blight a luat naştere în 2010 şi a trecut printr-o serie de schimbări şi a încercat dintotdeauna să evite clişeele. La sfârşitul anului 2015 formaţia a lansat un E.P. numit Rotten Lieder iar de-a lungul anilor trupa a cântat alături de Implant Pentru Refuz, White Walls, The Egocentrics, Dystopia(Ungaria), Kuriri(Serbia), Bad Guys (Marea Britanie), Haos  sau and Nomega.


Trupa este alcătuită din Vali (voce), Victor (chitară), Vlad (chitară), Jess (bass) şi Seba (tobe).

Formaţia Blight va susţine un concert în Timişoara alături de austriecii care alcătuiesc trupa Savanah, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri 24 februarie, de la ora 21, la clubul Daos.

„Ne bucurăm să ieşim din nou în faţa fanilor şi am scos un nou videoclip live. Ne pregătim să înregistrăm primul album şi desigur ne propunem să susţinem cât mai multe concerte. Cei de la Savanah se vor afla pentru prima oară în ţara noastră şi se bucură să ne viziteze. Avem şapte piese noi, care vor fi înregistrate pe album“, ne-a declarat Vali, solistul trupei.

Formaţia austriacă Savanah se descrie ca un stoner rock trio din Graz şi a luat naştere în 2014. Trupa a scos un E.P, în iunie 2015 şi a cântat în deschiderea unor nume ca Pentagram, Colour Haze, Karma to Burn, Rotor, Seven That Spells, Black Rainbows şi Acid King. Biletele pentru concertul cu timişorenii de la Blight şi austriecii de la Savanah costă 20 lei.
Foto: George Mihes

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.