Alin Achim a revenit pe postul de basist al trupei Cargo

Alin Achim a revenit pe postul de basist al trupei Cargo

0
DISTRIBUIȚI
Alin Achim a revenit în trupa Cargo

Formaţia Cargo a anunţat că noul basist al trupei este Alin Achim, muzicianul care a mai făcut parte din „echipaj“ timp de 12 ani. Anunţul vine după ce marţi seara fostul basist al trupei Cargo, Florin Barbu a anunţat că a părăsit trupa. „De astăzi colaborarea mea cu trupa Cargo s-a incheiat. A fost o onoare să cânt în fata voastră, a celor mai tari fani din România! A fost o călătorie pe cinste, chiar şi asa, scurtă. Vă iubesc!“, a fost mesajul postat de Florin, care a venit în Cargo în luna aprilie a anului 2013.

„Ca-n orice famile, există momente frumoase şi momente mai tensionate.


Noi cum umblăm mult prin ţară, acasă ajungem o zi sau două pe săptămână. Într-o perioadă atât de scurtă e greu să aplanezi unele tensiuni care se creează. Iar dacă nu reuşeşti să le aplanezi, una peste alta, ele se fac ca un bulgăre mare de zăpadă. Dacă eşti aproape unul de altul mai reuşeşti să stai la o bere sau la o cafea şi poţi gestiona chiar foarte bine aceste tensiuni. Nu ne-am imaginat niciodată că o distanţă între Timişoara şi Sibiu poate să creeze aşa prăpastie în comunicare. Al doilea pas al nostru a fost să vorbim cu Alin Achim. Nu ştiu dacă Alin va mai avea timp de formaţia lui, fiindcă programul trupei Cargo e foarte încărcat. La urma urmei, el va decide dacă va mai cânta sau nu cu Desant. Momentăm ne aflăm într-o perioadă de repetiţii cu Alin. Chiar dacă Alin a cântat 12 ani cu noi în trecut, trebuie să-şi revină la forma cea mai bună. Repetiţiile decurg foarte bine şi în curând vom avea primul nostru concert alături de Alin“, ne-a declarat Adi Bărar.

Trupa Cargo a lansat în acest an un dublu vinil cu înregistrări live din concertele trupei, într-un tiraj limitat. Vinilul cuprinde cântecele „Ziua Vrăjitoarelor”, „Nu pot trăi fără tine”, „Anarhia”, „Aproape de voi”, „Călare pe motoare”, „Spune-mi de ce”, „Clasa muncitoare”, „Doi paşi”, „Destin”, „Ielele”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „Spiritus Sanctus”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.