Bătrâni TÂLHĂRIŢI după ce infractorii au intrat în casele lor prin acoperiş....

Bătrâni TÂLHĂRIŢI după ce infractorii au intrat în casele lor prin acoperiş. Vezi ce sume imense au furat

0
DISTRIBUIȚI

Trei bărbaţi, suspectaţi că ar fi comis două tâlhării pe raza judeţului Timiş, au fost depistaţi de către poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, care au beneficiat de sprijinul oamenilor legii de la Biroul Rutier din municipiu. Infractorii au fost introduşi pentru 24 de ore în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Tâlharii cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani au comis furturile în două zile consecutive, ieri, în data de 15 martie, respectiv în data de 14 a lunii curente. Sub pretextul că fac lucrări la acoperişul unui imobil, hoţii au pătruns în locuinţa unei femei de 82 de ani din Timişoara unde, prin violenţă, au deposedat-o de suma de 66.000 de lei.


O zi mai târziu, prin acelaşi mod, de această dată în Lugoj, tâlharii au profitat de vulnerabilitatea unui bătrân de 84 de ani, căruia au încercat să-i fure 17.000 de lei, moment în care au fost prinşi în flagrant.

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.