Târg de cadouri, premii de răsfăț și evenimente dedicate femeilor, în weekend,...

Târg de cadouri, premii de răsfăț și evenimente dedicate femeilor, în weekend, la Iulius Mall (P)

0
DISTRIBUIȚI

În acest week-end, la Iulius Mall Timișoara aflăm „Ce își doresc femeile”. Agenda sfârșitului de săptămână propune evenimente prin care sunt sărbătorite doamnele și domnișoarele, dar și activități pentru prichidei și nu numai. În plus, cumpărăturile din primele zile ale lunii martie sunt răsplătite cu premii de răsfăț.
Se apropie Ziua Internațională a Femeilor, iar cei care se află în căutarea darurilor deosebite pentru persoanele dragi din viața lor vor găsi propuneri inedite la Iulius Mall Timișoara, acolo unde se va desfășura Ladies’ Expo. De vineri până marți inclusiv, în perioada 3 – 7 martie 2017, la demisolul şi parterul mall-ului se vor reuni numeroși expozanți care au pregătit sugestii de cadouri inspirate pentru doamne și domnișoare, în ton cu frumusețea și gingășia lor.


Piese vestimentare și accesorii, bijuterii, genți și articole de marochinărie, produse cosmetice și naturiste, aranjamente florale, lumânări parfumate și decorațiuni, parfumuri naturale și multe alte articole deosebite sunt propunerile Ladies’ Expo.

Sâmbătă, 4 martie, de la ora 13.30, în zona Intersport, Iulius Mall Timișoara va găzdui cea de-a zecea ediție a competiției Ginbox Interclub Kickboxing, pentru femei. Concursul va include și zece meciuri susținute de luptătoare profesioniste.

Duminică, de la ora 12.00, în zona food court, prichindeii sunt așteptați la o nouă poveste spusă de marionete. Teatrul de păpuși din această săptămână le va prezenta micilor spectatori peripețiile Cenușăresei.

Pentru că urmează Ziua Internațională a Femeii, duminică, de la ora 18.00, cele mai frumoase mămici vor defila pe podiumul amenajat la demisolul Iulius Mall, în zona magazinului Poema. Zece concurente se vor întrece în aspect, ținute, personalitate și cunoștințe, cu scopul de a cuceri titlul de Miss Mama.

Până pe 8 martie inclusiv, persoanele care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie la tombola campaniei „Ce îşi doresc femeile?”. Zilnic, primii 150 de participanţi sunt răsplătiţi cu surprize instant: beauty kits pentru sesiuni de make-up, bijuterii strălucitoare, vouchere la magazinele din mall şi băuturi răcoritoare. De ziua lor, pe 8 Martie, trei cliente vor fi recompensate, prin tragere la sorţi, cu o sesiune la Oriental Beauty & Spa, unde vor avea parte de relaxare totală şi de răsfăţ pe măsură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.