”Deja vu” la Oradea: BC SCM Timișoara a suferit a doua înfrângere...

”Deja vu” la Oradea: BC SCM Timișoara a suferit a doua înfrângere consecutivă pe terenul CSM-ului. Ce situație favorabilă au avut bănățenii în jocul 2

0
DISTRIBUIȚI

Istoria se repetă parțial pentru BC SCM Timișoara. Dacă în urmă cu două zile ”Leii bănățeni” au fost învinși de CSM Oradea după aproape trei sferturi în care au dominat, în această seară gazdele s-au impus cu 85-81 (35-37) după ce vizitatorii au câștigat două pătrimi. Cu un nou avantaj irosit pe final, alb-violeții se văd conduși cu 2-0 după primele dueluri din play-off și sunt la un pas de eliminare.

”Leii din Banat” au cedat primul sfert la cinci puncte (17-22) după ce Tudor Costescu a început în formula Komatina, Popa Calotă, Diaz, Flowers și Jeremic. De această dată Rambo a stat în afara lotului și i-a făcut loc ”renegatului” Otasevic. Bănățenii au recuperat și au trecut în avantaj în sfertul 2.


Mai întâi prin Komatina, la 30-28. Iar la pauză au avut un plus 2: 37-35. Mai mult, lucrurile s-au îmbunătățit pe tabelă în sfertul 3. Unul câștigat de asemenea. Trița lui Flowers a adus un neverosimil +14 în favoarea BCT-ului. Câștig care nu avea însă să reziste mult timp. Ultima pătrime, începută totuși cu opt puncte avantaj a arătat o grupare vizitatoare destul de blocată. CSM Oradea a reușit astfel un nou final excelent pentru ea. Mai era un minut și jumătate de joc când Zeno își duce echipa pe plus (79-77), apoi lucrurile se năruiesc încet dar sigur pentru BC SCM Timișoara, care e învinsă cu doar patru puncte diferență.

Sean Barnett, de la CSM Oradea, a fost omul meciului, cu 21 de puncte și 11 recuperări. Mladen Jeremic, cu 19 puncte, e, în schimb, deja ”clasicul” coșgheter al alb-violeților. Pentru BCT au mai punctat azi: Komatina (16 pt.), Diaz (16), Flowers (15) Popa Calotă (6), Otasevic 5 și Drăgușin 4.

Lupta se mută acum în Sala ”Constantin Jude”, acolo unde BC Timișoara e obligată să o învingă pe CSM miercurea viitoare (ora 19.30), pentru a mai rămâne în cursa pentru semifinalele Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.