Deputatul Simonis, ATAC la primarul Robu. De ce spune că edilul e...

Deputatul Simonis, ATAC la primarul Robu. De ce spune că edilul e invidios pe guvernul Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Alfred Simonis a lansat un atac extrem de dur la adresa primarului Timişoarei, Nicolae Robu. Fostul consilier local cunoscut pentru conflictele sale dese cu edilul din timpul şedinţelor de plen ale CL Timişoara îl acuză pe Robu că a fraudat alegerile de la PNL Timiş pentru a câştiga un nou mandat.

„Cum spuneam, puterea câștigată fraudulos v-a dat din nou peste cap și ați început să căutați, cum vă stă în fire, vinovați pentru eșecurile dumneavoastră prezente și mai ales viitoare. Zilele acestea a venit rândul vaporașelor. Bineînțeles, nu spuneți că ați făcut tot posibilul să le achiziționati înaintea campaniei electorale din vara anului 2016 ca să impresionați timișorenii, chiar dacă nu aveați nimic pregătit pentru ca acestea să poată fi utile. Ba mai mult, nu aveați habar că e nevoie de mai multe demersuri pentru a le putea folosi. În fine, le-ați achiziționat, v-ați plimbat cu ele ca și Ceaușescu, salutând mulțimea în precampanie, și asta a fost. Acum, aveți tupeul să dați vina pe altii. Însă, așa cum ați spus, timișorenii sunt oameni deștepți, și vă vor sancționa cu prima ocazie! Tragedia dvs., domnule primar, este, paradoxal, înflorirea Timișoarei.


Dvs., liderul providențial, războinicul luminii, atotștiutorul, nu puteți accepta că actualul guvern, guvernul Grindeanu, este dispus să realizeze toate investițiile importante pentru Timiș si Timișoara, iar dvs. nu aveți și nu veți avea niciun merit în realizarea lor”, a scris Simonis.

Trebuie precizat că înfiinţarea administraţiei căii navigabile necesare pentru circularea vaporaşelor pe Bega nu cade în sarcina primăriei, ci în cea a Ministerului Tranporturilor. Simonis îl mai acuză pe Robu şi de faptul că ar fi invidios pe faptul că guvernul Grindeanu face lucruri pe care el nu a reuşit să le facă, în condiţiile în care realizarea obiectivelor amintite mai sus cade în sarcina guvernului prin diverse ministere.

„Nu puteți dormi, vă roade invidia pentru că realizați că acest guvern este primul care se implică serios în rezolvarea problemelor Timișoarei. Practic, printr-o tehnică primitivă de manipulare, încercați să salvați cât puteți din imaginea aparentă, încercați să împroșcați cu noroi în tot ce se va face bun. Aveți un imens tupeu reproșând faptul că Timișoara nu are sala polivalentă, știind că de 5 ani nu reușiti să realizați o sală de 3000 de locuri. Ne invitați să colaborăm? Asta e colaboarare? Domnule primar, noi colaborăm cu timișorenii, cu timișenii, nu avem nevoie de dvs. și asta vă distruge. Dvs. sunteți cel care ați prefera să nu se facă nimic ca să puteți reproșa ulterior! În final, domnule primar: dumneavoastră atacați în timp ce propuneti colaborări, iar noi realizăm obiective pentru Timișoara. Da, acelea pe care nu sunteți capabil să le faceți de 5 ani: polivalentă, stadion, centură, bazin, blocuri ANL, descărcări de pe autostradă și altele”, a mai scris Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.