Explozie puternică într-un apartament: două persoane, cu arsuri, aduse la Timișoara. Ce...

Explozie puternică într-un apartament: două persoane, cu arsuri, aduse la Timișoara. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

O femeie și un bărbat au ajuns, astăzi, de urgență la spital, cu arsuri, după ce apartamentul în care locuiau a sărit în aer. Potrivit pompierilor, o butelie cu gaz a explodat în locuința aflată la parterul unui bloc de pe strada Semenicului, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin.

„A explodat o butelie într-un bloc din Bocșa, la parter.


Avem două victime, două persoane care au suferit arsuri. Una a fost transportată la spitalul din Bocșa, iar cealaltă la spitalul din Reșița, a suferit arsuri pe o suprafață mai mare a corpului. Acum sunt colegii mei acolo și fac o evaluare primară, a fost informat și Inspectoratul de Stat în Construcții”, ne-a declarat Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin.

Cei doi răniți, soț și soție, de 39, respectiv 51 de ani, au fost transportați la Spitalul Județean Reșița. Bărbatul are arsuri pe 45% din suprafața corpului, iar femeia pe 18%. „Au arsuri pe gât, pe față, există posibilitatea să le fie afectate căile respiratorii, motiv pentru care vor fi transferați la Clinica de Arși din Timișoara”, a precizat Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.