Primăria Timişoara, SUMĂ FABULOASĂ pentru achiziţa de muşcate deocorative pentru clădirea de...

Primăria Timişoara, SUMĂ FABULOASĂ pentru achiziţa de muşcate deocorative pentru clădirea de pe bulevardul C. D. Loga

0
DISTRIBUIȚI

Fântâna cu jocuri de lumini sau metroul Timişoarei sunt doar două din proiectele fanteziste care au înghiţit bani de la bugetul local al Timişoarei în anii precedenţi, primăria cheltuind bani pentru studii de fezabilitate fără a le mai transforma în obiective.

Dacă amenajarea unui kilometru de linie de metrou costă cât bugetul Timişoarei pe un an de zile, fântâna cu jocuri de lumini ar urma să coste 2 milioane de euro, în 2017 povestea se repetă. Primăria scoate la bătaie 20.000 de euro pentru achiziţia de muşcate cu care să decoreze clădirea de pe C.D.


Loga. Contractul ar urma să fie semnat pentru intervalul mai – noiembrie.

„Municipiul Timișoara dorește achiziționarea de jardiniere pline cu plante ornamentale (mușcate curgătoare) pentru ferestrele de la clădirea Primăriei Timișoara. Serviciile specifice de întreținere în perioada de vegetație: udat, fertilizat, tratamente fitosanitare, eliminarea florilor trecute, completarea amestecului nutritiv vor fi efectuate începând din luna mai până în luna noiembrie inclusiv în funcție de cerințele biologice plantelor și de condițiile atmosferice. În acest sens se dorește atribuirea unui contract de furnizare de produse și prestare de servicii având ca obiect următoarele: plante florile pedente mușcate curgătoare 2.700 de bucăți, substrat nutritiv 4.200 kg, servicii de amenajare și întreținere jardiniere cu tăviță. Cele 500 de jardiniere care vor fi amplasate la ferestrele clădirii Primăriei Timișoara vor conține câte șase bucăți de mușcate în jardiniere de 0.60 m și patru bucăți mușcate în jardiniere de ,45 m. Jardinierele trebuie săfie amenajate cu plante bogat ramificate, înflorite și cu o stare fitonsanitară bună. Furnizorul va prezenta ca model o jardinieră cu patru mușcate. Mușcatele vor fi cu inflorescențe de culoare roșie, cu înflorire continuă pe toată perioada de vegetație”, se arată în caietul de sarcini ataşat anunţului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.