Rezultate rușinoase la simularea BAC-ului, în Timiș: 11 licee cu zero promovați....

Rezultate rușinoase la simularea BAC-ului, în Timiș: 11 licee cu zero promovați. Vezi care sunt cele din top

0
DISTRIBUIȚI

Majoritatea elevilor de clasa a XII-a din județul Timiș au demonstrat, și în acest an, că nu s-au pregătit pentru examenul de Bacalaureat, deși mai sunt doar câteva luni până când îl vor susține. Vă reamintim că reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș au afișat, vineri, lista cu notele obținute de liceeni la simularea BAC-ului.


Astfel, aflăm că dacă ar fi trebuit să susțină “examenul maturității” în acest moment, doar 32,85% dintre candidații din Timiș l-ar fi promovat.

Inspectoratul Școlar Timiș a făcut public și topul liceelor din județ cu candidați promovați la simularea examenului de Bacalaureat. Pe primul loc se află Colegiul Național “C.D. Loga”, cu 78% promovați, fiind urmat de Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” – 70%, Liceul Teoretic “Grigore Moisil” – 66%, Liceul Waldorf – 56%, Liceul Tehnologic “Traian Grozăvescu”din comuna Nădrag – 50%, Colegiul Național Bănățean – 49% și Liceul Teoretic “J.L. Calderon”- 49%.

Alarmant este faptul că în unsprezece licee din județul Timiș niciun candidat care a simulat BAC-ul nu a obținut medii de trecere, iar trei unități de învățământ nu au avut niciun candidat la simulare.

Notele obținute de elevi nu vor fi trecute în catalog, ci vor fi analizate la nivelul fiecărui unități de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.