BAC 2017 Mii de liceeni din Timiș susțin cea mai grea probă:...

BAC 2017 Mii de liceeni din Timiș susțin cea mai grea probă: la Matematică și Istorie. Află subiectele

0
DISTRIBUIȚI

Absolvenții de clasa a XII-a care s-au înscris la examenul de Bacalaureat susțin, astăzi, cea mai grea probă, de profil. Astfel, candidații de la profilul real vor susține proba scrisă la Matematică, iar cei de la uman – la Istorie.

Inspectoratul Școlar Timiș transmite că la această probă s-au înscris 3.819 candidați din județul nostru, care vor fi evaluați în 14 centre de examen.

Absolvenții vor avea la dispoziție trei ore să rezolve subiectele primite la proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată vineri, 30 iunie. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16:00).

În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00.


Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

Reamintim faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să susțină toate probele, să obțină nota 5 la fiecare dintre probele scrise și o medie finală de minim 6, la probele scrise.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla ce subiecte au primit liceenii la Matematică și Istorie și cum s-au descurcat candidații din Timiș!

UPDATE Iată subiectele la matematică pentru liceele cu profil real.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.