Ieftinirea abonamentelor Timpark pentru timişoreni a PICAT la vot, în CLT. Reacţia...

Ieftinirea abonamentelor Timpark pentru timişoreni a PICAT la vot, în CLT. Reacţia lui Robu

1
DISTRIBUIȚI

Surpriză de proporții pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care a dorit reducerea costului abonamentelor pentru Timpark cu 20%, pentru timișoreni. Principalele condiții ca șoferii să beneficieze de reduceri ar fi fost să aibă domiciliul aici și să aibă mașinile înmatriculate în Timișoara. Supus astăzi la vot, proiectul a picat în plenul Consiliului Local Timișoara, primind doar 13 voturi pentru.


S-au abținut de la vot independentul Adrian Orza, Raluca Popescu de la PMP și consilierii PSD Ioan Szatmari, Lucian Taropa, Ioan Mateescu, Ion Ieremia, Luminița Țundrea, Gabriela Popovici și Dan Idolu.

„Vom reduce tarifele la parcare în toate zonele pe sistemul de parcare Timpak pentru cetăţenii cu domiciului în Timişoara şi pentru acele maşini ale lor care sunt înmatriculate aici. Aceşti cetăţeni sunt contribuabili, îşi plătesc taxele şi impozitele la Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara şi am considerat că putem să le oferim această reducere la tarifele de parcare.Eu îi rog pe toţi cei care locuiesc în Timişoara, dar nu şi-au schimbat buletinele şi nu şi-au înmatriculat maşinile aici să facă acest lucru. Timişoara este un oraş deschis, un oraş îmbietor, un oraş cu vocaţie de capitală, iar o capitală este îmbietoare. Îndemn eu ca primar al Timişoarei cât mai mulţi cetăţeni au acestei ţări să vină în Timişoara că vor trăi bine aici. Avem locuri de muncă, avem nevoie de forţă de muncă”, a declarat primarul vineri.

După ce a verificat că rezultatul votului este corect, primarul a spus că „nu e nimic, îl vom trece la plenul viitor”.

1 COMENTARIU

  1. DACA SI ATUNCI CAND SE DORESTE SA SE SCADA TARIFELE PT. LOCUITORII TIMISOAREI SE AFLA CATIVA CONSILIERI CARE SE OPUN, ATUNCI SE MAI POATE VORBI CA ACESTI CONSILIERI DORESC BINELE NOSTRU ? SURPRIZA ESTE CA ACESTI OPONENTI VINE DE LA UN PARTID CARE ZIC EI CA SUNT SOCIAL DEMOCRAT…RUSINE, RUSINE, RUSINE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.