IMM-urile din vestul țării, încurajate să acceseze fonduri europene pentru a se...

IMM-urile din vestul țării, încurajate să acceseze fonduri europene pentru a se dezvolta. Până când pot depune proiecte

0
DISTRIBUIȚI
fonduri europene
Fonduri europene pentru IMM-urile din vestul țării.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest vine cu un anunț important pentru IMM-uri. Și anume, în regiune mai sunt disponibile 40% din fondurile europene pentru finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din orașe.

Astfel, IMM-urile care vor să acceseze fonduri nerambursabile pentru a-și dezvolta afacerea mai pot depune proiecte spre finanțare până la data de 30 august, la ora 12.00, în cadrul Priorității de investiții 2.2 „Sprijinirea creării și extinderea capacității avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” a Regio-Programul Operațional Regional.

Apelul de proiecte este de tip competitiv, proiectele primind finanțare în funcție de punctajele obținute în cadrul etapelor de evaluare și în limita alocării financiare pentru regiunea Vest.

“Finanțarea vizează investiții în mediul urban – cu excepția întreprinderilor mijlocii în cazul cărora locul de implementare al proiectului poate să fie și în mediul rural.


Valoarea finanțării nerambursabile acordată este de minimum 200.000 euro și maximum 1 milion de euro. Contribuția solicitantului de finanțare, din valoarea eligibilă a proiectului, diferă în funcție de dimensiunea firmei: 45% pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici și 55% pentru întreprinderile mijlocii”, transmite ADR Vest.

Mai multe informații despre cum pot firmele din vestul țării să acceseze fonduri nerambursabile sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.