Motiv de laudă pentru Poliția Locală: numărul șoferilor care parchează ilegal a...

Motiv de laudă pentru Poliția Locală: numărul șoferilor care parchează ilegal a scăzut

0
DISTRIBUIȚI

Progres la Timișoara, unde mai nou Poliția Locală transmite comunicate de presă în care laudă șoferii pentru că respectă legea. Grație faptului că în ultimii ani vehiculele parcate ilegal nu au mai fost ridicate, numărul șoferilor care și-au făcut un obicei din a gara în locuri nepermise a crescut, însă acum câteva zile primarul Nicolae Robu a emis un ordin prin care obliga Poliția Locală să colaboreze cu SDM pentru a amenda și a ridica mașinile parca ilegal pe pistele de biciclete a crescut substanțial.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continut să monitorizeze în această perioadă modul în care conducătorii auto respectă legislația în vigoare cu privire la oprirea și staționarea pe pistele pentru bicicliști recent amenajate pe str.


Gh. Lazăr și pe str. Paris, dar și în ceea ce privește respectarea de către bicicliști a zonelor prin care le este permisă deplasarea. Astfel, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto, dacă în primele patru zile de la amenajarea pistelor au fost aplicate 26 de sancțiuni și au fost ridicate trei autovehicule cu sprijinul reprezentanților SDM, în următoarele patru zile, de luni și până ieri, au fost aplicate un număr de cinci sancțiuni, 10 colante autoadezive și alte trei autovehicule au fost ridicate, constatându-se de la zi la zi o scădere a numărului celor care încalcă legislația. În ceea ce îi privește pe bicicliștii care au accesul restricționat pe anumite zone din centrul orașului, menționăm că în această săptămână 25 dintre ei s-au ales cu procese verbale de constatare a contravenției deoarece au încălcat prevederile OUG 195/2002. Poliția Locală atrage atenția că va efectua verificări în continuare pe aceste linii, în zona centrală a municipiului”, a transmis Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.